avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate bv96rrr

Activitate bv96rrr

Răspuns la discuția Concediu medical
multumesc
buna ziua, sunt asigurat in Romania si lucrez in Germania cu acte legale, am fost operat in Germania , iar aici in Romania nu mi se prelungeste concediul medical desi sun asigurat...motiveaza ca trebuie sa ma dun la cine am fost operat , dar eu nu ma pot deplasa in Germania ....ce poate fi facut?
Buna ziua ,
Locuiesc la ultimul etaj si la ultimul ap.din bloc,zona care nu este accesibila decat locatarilor apartamentului si musafirilor acestuia.In fata usii la 1,5m am construit in urma cu cativa ani un dulap care nu deranja pe nimeni, insa de curand s-a mutat un individ la un etaj mai jos sustinand ca nu aveam dreptul sa fac asa ceva.Va intreb : am incalcat vreo lege daca nu am afectat structura de rezistenta a blocului?
Răspuns la discuția model cerere
exista o sentinta civila din 2006,dar paratul nu a platit nimic desi era obligat sa plateasca pentru doi copii cate 55 lei/luna de fiecare.
Discuție model cerere
va rog sa-mi transmiteti un model cerere pentru Parchet in vederea obtinerii pensiei alimentare pentru cei 2 copii din momentul divortului -2006 si pana in prezent.
buna ziua,
m-au filmat si m-au postat pe facebook fara acordul meu

a postat si un articol care nu este in totalitate adevarat

filmarea este facuta intr-un bloc si nu a avut acordul tuturor locatarilor locatarilor
ba mai mult cu camera ascunsa

Considerand ca am fost pus intr-o situatie jenanta , atat eu cat si familia mea,
pot sa dau in judecata persoana respectiva?

Ca sa fiu mai explicit postarea filmarii si a articolului este aici:[ link extern ] /

va rog un raspuns si daca exista si temei legal va rog detalii, va multumesc
Răspuns la discuția Incetarea contractului de munca
buna ziua....
Am CIM pe perioada determinata si momentan sunt in concediu medical.Daca CIM expira in perioada concediului medical poate angajatorul sa ma concedieze?
Răspuns la discuția sindicat
multumesc
Răspuns la discuția sindicat
revin cu subiectul de mai sus...au trecut peste 2 ani decand liderul de sindicat este in 75%, si intrarea in firma ii este interzisa . Conducerea pretinde sa fie anuntata cu 3 zile inainte de vizita acestuia, specificand ...durata si scopul vizitei, traseul si persoana pe care doreste sa o viziteze. Asa ceva nu exista in nici o lege, deci ce se poate face ?
Dupa terminerea concediului ptr. cresterea copilului (CCC), angajatorul concediaza angajatul si-l reangajeaza a 2 a zi prin agent de munca temporara. Cata legalitate este aici?