avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Activitate consuela1069

Activitate consuela1069

Discuție PARTAJ JUDICIAR
Buna ziua As dori daca se poate sa imi explicati va rog solutia de mai jos. (nu am studii de specialitate dar as vrea sa inteleg) Intrebarile mele ar fi :termenul fixat in 16.11.2012 reprezinta continuarea procesului adica termen din proces sau termen la care se va instanta vrea sa vada daca s-a vandut apartamentul. O alta intrebare este daca mai vine comunicarea prin posta sau apelul se face la 15 zile de la data la care a fost scrisa la caiet Solutie: Constată că părţile, sunt coproprietari asupra imobilului situat în Bucureşti, sector 2, str. nr., bl., sc. et., ap. în cote de proprietate de: - 9/32, X, - 9/32, Y, - 9/32, Z, - 5/32, W, Q, U, respectiv câte 5/96, fiecare. Constată că pârâtul-reclamant Y a efectuat îmbunătăţiri la imobilul situat în Bucureşti, sector 2, str. , nr., bl., sc. et, ap. în cuantum de 11.970 lei, astfel cum au fost individualizate prin raportul de expertiză efectuat de expert M. Dispune ca vânzarea bunului imobilul situat în Bucureşti, sector str., nr., bl., sc., et ap. să se facă prin executor judecătoresc. Stabileşte termen la 16.11.2012, cu citarea părţilor. Cu apel în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, .
in anul 2009 am fost concediata la intiativa angajatorului. Conform contractului colectiv de munca aplicabil aveam dreptul la 6 salarii compensatorii. In urma refuzului angajatorului la plata acestor salarii am actionat in instanta societatea. La data de 10 noiembrie 2010 am avut ultima infatisare la proces.
Instanta a hotarat plata celor 6 salarii compensatorii,
Am obtinut hotarare definitiva si irevocabila dupa care am facut cerere la societate pentru plata salariilor.S-a implinit termenul de 15 zile si nu am primit salariile compensatorii puteti va rog sa-mi spune-ti exact ce inseamna organe de cercetare penala? Unde trebuie sa merg concret si acolo cum se procedeaza?




Răspuns la discuția salarii compensatorii
S-a implinit termenul de 15 zile si nu am primit salariile compensatorii puteti va rog sa-mi spune-ti exact ce inseamna organe de cercetare penala? Unde trebuie sa merg concret si acolo cum se procedeaza?
Discuție compensatorii
In contractul colectiv al transportatorilor aplicabil formularea pentru plata salariilor compensatorii este ''salariu de baza brut''. Am rugamintea sa imi spuneti daca la plata se ia in considerare si sporul de vechime sau numai salariul de baza. De asemenea va rog sa imi spuneti ce se opreste la plata acestor salarii? Impozit , somaj, sanatate si pensii?
In anul 2009 am fost concediata la intiativa angajatorului. Conform contractului colectiv de munca aplicabil aveam dreptul la 6 salarii compensatorii. In urma refuzului angajatorului la plata acestor salarii am actionat in instanta societatea. La data de 10 noiembrie 2010 am avut ultima infatisare la proces.Instanta a hotarat plata celor 6 salarii compensatorii.
Am rugamintea sa imi spune-ti ce demersuri trebuiesc facute mai departe pentru a-mi fi platite aceste salarii compensatorii.
Care sunt contributiile ce vor fi oprite(somaj, sanatate,pensii)?
Răspuns la discuția conventie civila
suneti-mi va rog pentru conventii civile se vor calcula ca si la contractul individual de munca contributii si pentru "angajator"sau numai pentru angajat". va multumesc
Răspuns la discuția conventie civila
Conventia civila pt prestari servicii curatenie in bloc la o persoana salariata in alta parte ce contributii trebuie platite?
Răspuns la discuția conventie civila
Am rugamintea sa imi spune-ti detaliat ce se plateste pentru conventii civile modul de calcul, si modalitatea de plata.a darilor. Aceste conventii se inregistreaza la ITM? Daca nu unde se inregistreaza?
se poate face coventie civila pentru administrator imobil si femeia de servici?
Răspuns la discuția actiune instanta
contestarea deciziei de concediere va fi respinsa chiar daca aceasta nu este datata si nu am semnat pe ea de luare al cunostinta.