avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Activitate Valentina Ianula

Activitate Valentina Ianula

Daca mama a ales concediul de 1 an trebuie sa revina la serv si sa primeasca 500 lei net, pe langa salariu.
Răspuns la discuția Excrocherie pe SMS
Mergeti si depuneti o reclamatie la protectia consumatorului, in care explicati tot si mergeti la un alt operator de telefonie mobila, acolo consultati un director.
am pus o intrebare aiurea..........vreau sa stiu parerile voastre, adica ce sanse de castig credeti ca ar fi in eventualitatea unui astfel de proces, poate cunoasteti cazuri concrete, sunt foarte sceptica ca s ar putea castiga un astfel de proces, legislatia nu ajuta, sper sa gasesc ajutor la voi toti in sensul asta.
ce ziceti? daca intr o stire, protv ofera publicului imagini cu numele unei persoane, astfel ca prin aceasta, persoana respectiva este expusa pericolelor de tot felul ( inclusiv familia acesteia ar putea fi afectata ) si imaginea,demnitatea, onoarea acesteia are de suferit.................. castiga aceasta persoana procesul intentat impotriva postului?
de acord cu carmen_miron, penalul special e alunecos, oricum cu 3 luni inainte de examen tb repetat totul strasnic, altfel............:sorry:
Răspuns la discuția dosar penal
Daca nu respecti clauzele incheiate prin acordul de mediere, evident ca se poate relua urmarirea, banuiesc ca e vorba de o infractiune pentru care e nevoie de plangere prealabila, caci altfel nu vad cum ai ajuns la mediator.
Dar poate intervin mediatorii sa ti explice mai clar, desi era normal sa stii deja de la cel cu care ai conlucrat.
toate:O
neaparat sa consultati un avocat, deoarece puteti invoca uzucapiunea, fiind mostenitor.
Sa speram ca asa va fi, dar nu putem fi siguri decat cu 45 zile inainte de examen.
Spor tuturor!
Răspuns la discuția DREPTUL LA MOSTENIRE
Fiica are dreptul la mostenire alaturi de sotie si cealalta fiica, sotia are dreptul la 1/4 din jumatate din apart ( pe jumatate e proprietara ), iar restul de 3/4 din jumatate de apart. revine fetelor, impartindu se egal intre ele.