am fost azi la toate arhivele,arhiva nationala ,arhiva consiliului judetean ,a primariei ,a finantelor,la ministerul muncii si ITM nimeni nu stie nimic
buna ziua am nevoie de un sfat mama mea are operat in cartea de munca dar nu se vede stampila si semnatura foarte bine ,am incercat sa merg la gradinitele unde a lucrat dar personalul de acolo nu stiu unde este arhiva cu personalul din anii 1983-1984 deci nu stiu unde sa caut sau ce sa fac.intentionez sa merg la inspectorat sa vad daca ma pot indruma
Multumesc,dar el are permis luat in Italia cel romanesc fiind pierdut .el vrea sa dea pentru cat c-e la vara. se poate cu cel italian.sau trebuie declarat cel romanesc
.
Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns legat de permis auto . Am un prieten care a pierdut permisul auto romanesc in Italia si a luat permis in italia permis european.acum vrea sa vina in tara sa dea examen pt cat c- e .se poate cu permisul din italia.Trebuie declarat pierdut cel romanesc.
cine poate sa ma ajute cu un raspuns. am incheiat un contract in data de 18-03-2008 la vodafon pa 2 ani la internet iar in 2009 in luna noiembrie m-au sunat sa ma intrebe daca vreau cu viteza mai mare si am acceptat. Mi le-a trimis prin prioriti post. am vrut sa reziliez contractele dar sau prelungit cu inca 2 ani fara sa primesc nici un contract,si trebuie sa platesc rezilierea contractului. cum pot scapa de ei
am o nelamurire sunt in crestere copil pana la 2 ani de la data de 24-08-2009 si socotind salariile pe ultimile 12 luni imi iese 10235 ron:la12=852.91+0,85%=856,76 as vrea sa ma ajute cineva care se pricepe .cred ca au gresit la calculat pentru ca iau numai 774 ron sau poate am gresit eu la calculat multumesc