avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Activitate sylvi1006

Activitate sylvi1006

Mulțumesc !
Buna seara ! Daca unul dintre parinti este cercetat penal in calitate de administrator al unei PJ si s-a impus sechestru pe averea personala ,exista posibi;itatea ca sechestrul sa se extinda si pe bunurile unicului copil ,bunuri dobandite prin mijloace proprii , nu donatie sau mostenire de la parintele in cauza ? MultumesC
Buna seara ! Daca unul dintre parinti este cercetat penal in calitate de administrator al unei PJ si s-a impus sechestru pe averea personala ,exista posibi;itatea ca sechestrul sa se extinda si pe bunurile unicului copil ,bunuri dobandite prin mijloace proprii , nu donatie sau mostenire de la parintele in cauza ? Multumesc!
Multumesc !
Buna seara ! Daca unul dintre parinti este cercetat penal in calitate de administrator al unei PJ si s-a impus sechestru pe averea personala ,exista posibi;itatea ca sechestrul sa se extinda si pe bunurile unicului copil ,bunuri dobandite prin mijloace proprii , nu donatie sau mostenire de la parintele in cauza ? Multumesc!
Eu am terminat CCC și nu am anunțat înainte cu 30 de zile întoarcerea la munca . Angajatorul susține ca am pierdut dreptul la stimulent și nu mai este obligat sa nu ma concedieze conform OUG 26|2021 .
Buna ziua! Am terminat concediul de creștere a copilului pe data de 25 Ianuarie 2023 când copilul a împlinit 2 ani și angajatorul refuza sa îmi acorde adeverința pentru a primi stimulentul de inserție pana cand împlinește copilul 3 ani pe motiv ca era obligația mea sa anunț întoarcerea la munca cu 30 de zile înainte ; mi- a dat preaviz . A spus ca s- a eliminat obligativitatea de a nu ma concedia timp de 6 luni de la terminarea CCC și reîntoarcerea la munca . Este legal ? Mulțumesc !
Este vorba de succesiunea unei case la tara cu un teren agricol de apx 2ha .Casa a apartinut mamei mele care in 1973 cand s-a facut succesiunea dupa tatal meu (sotul ei ) decedat a specificat pe actul notarial ca la moartea ei va ramane copilului care sta si are grija de ea.Suntem 4 frati ,unul a decedat intre timp si de pe urma lui au ramas sotia si 7 copii si toti am semnat acel act ,dar din pacate nu il mai am si nici nu stiu cum sa il gasesc.M-ar interesa ce presupune o succesiune pe numele pt ca eu am ramas in acea casa (acte necesare ,preturi aproximative ) ;cum as putea gasi acel act semnat in 1973 (sa caut in arhive sau altceva) dc e nevoie de el in cazul in care ceilalti au pretentii ?Multumesc!
buna ziua! am deschis de curand o firma care are ca obiect de activitate un salon de infrumusetare ;deschiderea propriu-zis a salonului va fi in luna martie a anului viitor -pana atunci sa gasesc spatiu ,sa il amenajez etc si as dori sa stiu ce acte /situatii trebuie depuse la autoritati (lunare /anuale etc )avand in vedere ca am activitate 0.multumesc!-
buna seara! v-as fi recunoscator dc mi-ati impartasi din experienta d-vs legata de deschiderea unui salon de infrumusetare -coafor,manichiura,pedichiura si cosmetica ,in special actele necesare,avizele si conditiile concrete care tb indeplinite pt a le obtine ;ce amenajari suplimentare tb facute unui spatiu pt a se preta la un salon (modificare tevi canalizare ,curent trifazic ,sursa de apa in fiecare camera etc).va multumesc anticipat!