avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate cristina bulat

Activitate cristina bulat

Buna seara,ajutati-ma va rog cu o informatie,unde asi putea afla mai multe detalii cu privire la posturile de grefier arhivar,grefier regitrator,personal conex?la instantele de judecata din localitatea unde domiciliez,pe siturile Scolii Nationale de Grefieri?mai exista aceste posturi la nivel national pentru persoanele care nu au studii in domeniul juridic sau aceste posturi sunt ocupate tot de cei cu studii de specialitate?.multumesc anticipat!o seara placuta!
Răspuns la discuția Neplata ratelor bancare
Multumesc frumos pentru informatii.o seara placuta!
Răspuns la discuția Neplata ratelor bancare
Multumesc frumos pentru raspuns dar mai ales pentru promptitudine
Ca de fiecare data,aici am gasit un sfat:).o ultima intrebare as mai avea.cam la cat se ridica actele notariale ce trebiiesc intocmite si daca partajul se poate face intre parinti(proprietarii imobilulu)i si fiul acestora.o seara placuta
Buna seara,as dori sa stiu ce i se poate intampla unei persoane daca nu isi mai poate plati ratele la banca.este vorba despre doua carduri de cumparaturi si o descoperire de card(insumate,in jur de 3000 de lei).mentionez ca aceasta persoana are varsta de 50de ani,nici un venit si in curand nicio o proprietate sau vreun bun pe numele ei.(apartamentul pe care il detine ca si coproprietar il va ceda ca si donatie.banca ii poate face ceva,aceasta datorie ii poate fii imputata urmasilor de gradul I.(copii).multumesc anticipat pentru raspuns.
Multumesc frumos pentru ajutor.eu practic in octombrie ar trebui sa ma intorc la munca insa angajatorul mi-a transmis inca de pe acum cum vor sta lucrurile.As vrea sa mai stiu daca sotul ar putea intra el in paternal pana la sfarsitul perioadei de 2ani(pana in noiembrie) avand in vedere ca el nu si-a luat pana acum"luna"lui de concediu paternal.se poate ca desi am optat ca eu sa stau 2ani cu copilul acasa,el sa poata beneficia de mai mult de o luna iar eu sa ma intorc la munca?
Buna ziua,as vrea sa stiu si eu care mai este legea in ceea ce priveste intoarcerea in campul muncii avand in vedere ca mi se termina concediul de crestere copil (varianta 2 ani) angajatorul imi spune ca nu ma mai primeste ca am stat 2ani si nu 1in concediu crestere copil...este corect din punct de vedere legal sau este vorba de o concediere abuziva.eu stiam ca sunt obligati prin lege ca timp de 6luni dupa revenirea mea la munca sa nu ma dea afara.lamuriti-ma va rog si pe mine si daca este vorba de vreun abuz sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez.
Cu stima,va doresc o zi buna!
Răspuns la discuția dosar indemnizatie mame
multumesc frumos pentru promptitudine.o zi minunata va doresc!
buna ziua,ajutati-ma si pe mine va rog in legatura cu dosarul pe care trebuie sa il depun pentru indemnizatia de crestere copil.Eu pe data de 10 oct 2012 am intrat in concediu prenatal,am nascut pe 29.nov.2012 iar cele 126 de zile de concediu pre si post natal mi se termina pe 13 februarie.Eu cand trebuie sa imi depun dosarul de indemnizatie,imediat pe 14 februarie?va intreb asta deoarcece angajatorl meu imi spune ca decizia de suspendare a contractului de munca care imi trebuie la dosar nu mi-o poate trimite decat dupa ce termin cele 126 de zile,adica pe 13 februarie.In asteptarea unui raspuns,va multumesc anticipat!
Buna ziua,spuneti-mi va rog la un salariu brut de 810 lei/luna cat am sa primesc prenatal/postnatal.Mentionez ca acesta a fost salariu din ultimele 6 luni.Multumesc anticipat pentru raspuns,o zi buna!
Răspuns la discuția indemnizatia pentru mame
Multumesc mult pentru ajutor!