avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Activitate carinas

Activitate carinas

Caut cartile tehnice ale constructiilor pentru blocurile de locuinte construite pana in anul 1990 in comuna Pardina (fosta 1 Mai) jud.Tulcea de către IAS Pardina si Tatanir.
Ma poate ajuta cineva cu informatii legate de aceasta?
Va multumesc!
La spital a plecat imediat dupa producerea nasterii, insa infirmiera refuza eliberarea vreunui document care sa ateste producerea nasterii.
O tanara mamica ghinionista (pentru ca traieste in Romania) a avut ghinionul de a naste intr-o localitate din Delta Dunarii unde nu exista cadru medical, dar asistata la nastere de o infirmiera angajata a primariei din localitate. Intrucat sarcina nu a fost inregistrata la vreun medic de familie, tanara mamica nu poate intra in posesia certificatului constatator al nastere si, implicit al certificatului de nastere al copilului nou nascut. Ce este de facut in acest caz? Ramane copilul fara act de nastere?
Se aplica in 2014 prevederile Legii 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice?
Un contribuabil, proprietar al unui autoturism, a decedat, lasand neachitate debitele aferente acestuia. Succesorii acestuia au preluat masa succesorala, exclusiv autoturismele. Au acestia (succesorii) obligatia de a achita impozitele aferente mijloacelor de transport? Se aplica in acest caz prevederile art.25 (2) din OG 92/2003,r ?
O persoana cu domiciliul in Delta Dunarii, proprietar 3-4 barci cu motor, plateste impozit asupra mijloacelor de transport pe apa?
Răspuns la discuția recuperare creante bugetare
Va multumesc pentru iluminare
Discuție calcul impozit
Se impoziteaza terenurile pe care sunt amplasate platforme betonate?
Ce se intampla cu creantele bugetare neincasate de la contribuabilii persoane juridice - SRL-uri- aflate in faliment, lichidare judiciara ori radiere de la registrul comertului?
Concediile medicale pentru incapacitate temporara de munca, prcum si cele pentru sarcina si lauzie fac obiectul L. 118/2010? Dar indemnizatiile pentru concedii de odihna si prima de vacanta?
Va multumesc!