avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Activitate sfarghiu dan

Activitate sfarghiu dan

Multumesc pt. raspuns
Buna ziua.In urma atacului unui urs in gospodaria personala au fost omorate 4 animale din specia caprine.Doresc sa aflu daca am dreptul la despagubire. Mentionez ca animalele nu erau crotaliate deoarece eu nu detin teren agricol.Atacul s-a produs in spatiu inchis prevazut cu adapost care este situat in intravilan,in apropiere de centrul comunei ( practic in curte) VAMA,jud.SUCEAVA.La fata locului au sosit Jandarmeria,ISU,medic veterinar si reprezentantul Autoritatii locale unde au incheiat proces-verbal.
Buna ziua.As dori sa stiu daca la vizita medicala periodica la 6 luni pt.siguranta circulatiei ( salariat CFR ),este obligatoriu sa prezint scrisori medicale de la medici specialisti referitoare la afectiunile pe care le am ( HTA si gastro )? Acest lucru este solicitat de catre medicul de la Ambulatoriul unde societatea la care lucrez are contract pt.efectuarea acestor vizite. Va multumesc.


buna ziua.doresc sa stiu in ce conditii se poate face renuntarea la contributia la un fond de pensii privat si trecerea acesteia la fondul de pensii de stat,mentionez ca inscrierea la fondul privat a fost facultativa( varsta de peste 40 ani).multumesc.
buna ziua.doresc sa stiu in ce conditii se poate face renuntarea la contributia la un fond de pensii privat si trecerea acesteia la fondul de pensii de stat,mentionez ca inscrierea la fondul privat a fost facultativa( varsta de peste 40 ani).multumesc.
Buna ziua.Sunt salariat la transporturi-cfr (platitor la casa de asigurari a transportatorilor),si inscris la un medic de familie tot din reteaua transporturilor.As dori sa stiu daca ma transfer la un alt medic de familie care nu face parte din reteaua transporturilor,in cazul in care am de vizat un concediu medical este valabila viza medicului de familie la care m-am transferat sau trebuie vizat de catre medicul din reteaua de transporturi? Va multumesc.
atat timp cat am detinut si inca mai detin arma am fost la"viza" confirm legislatiei.
Nu sunt de acord cu parerea d-voastra intrucat si permisul de sofer obtinut in urma unui examen este valabil pe viata chiar daca nu s-a profesat o anumita perioada

buna ziua.as dori sa aflu in ce conditii pot redobandi permisul de vanator tinind cont de urmatoarele:-am obtinut permisul de membru vanator in anul 1997 in urma sustinerii unui examen national de admitere
-am fost membru vanator (cotizant) la o filiala (club) de vanatoare pana in anul 2004
-din motive personale (financiare) m-am retras din club iar arma o detin in continuare in baza permisului de port arma TIP A (detinator)
-vechiul permis de membru vanator a fost retinut la filiala de care am apartinut
-as dori sa aflu in ce conditii pot dobandi din nou dreptul de vanatoare.
Mentionez ca revin la aceasta intrebare intrucat am urmat sfaturile primite in sensul ca m-am adresat catre AJVPS care mi-a eliberat permisul
prin scrisoare recomandata (cu aviz de primire + plic autoadresat pt.a primi un raspuns) la data de 28.10.2011 si nu am primit nici un raspuns.Nu am avut nici un fel de abatere de la statutul de vanator.Va multumesc


Buna ziua.Doresc sa aflu unde ma pot interesa daca un patron a incheiat unui salariat carte de munca.Am incercat la oficiul fortei de munca dar nu am primit nici un raspuns.Va multumesc.