avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate Intelepth

Activitate Intelepth

1.am fost asociat unic si angajat, sunt cercetat ptr stopaj la sursa, calculat pentru cartea mea de munca..poate fi vorba de stopaj in situatia asta ?
2.am inteles ca daca platesc cat timp dosarul e la politie nu mai trimite dosarul mai departe; ce de intampla daca platesc dupa ce procurorul ma trimite in judecata ??

va multumesc !
Ce inseamna vechime neintrerupta???
eu am fost CJ 3 ani..apoi somaj apoi iar CJ.

Inseamna ca am "intrerupt" vechimea ??
tu zici LAUTAR in loc sa zici TIGAN....treaba e ca frica e mare..d'aia da dobanda 8000, ca nefiind un act nu pote fi fortat sa plateasca..Altii sunt camatariti in sensul ca isi pierd casle dak nu platesc dobanda..Deci cazul tau e fericit tare. Sa dea banii inapoi si scapa de dobanda.
Răspuns la discuția consiliere, mediere, plasare
Poi ca sa faci mediere, ca profesie...trebuie sa faci un curs de MEDIATOR.
Aia cu consilierea..e mai usoara ..o face oricine..avocat, psiholog, medic, vecinu, vecina..
Exista tabloul mediatorilor, ca la avocati..cred k asta vrei..si ei te acrediteaza.
Nu e chiar asa.
Poti sa te inscrii la CCJ si sa-ti fie recunoscuta vechimea.
Nush sigur daca e obligatorie legitimatia lor pentru a participa la examen. Treaba e ca ei vor bani. Eu refuz sa ma inscriu.
Mai sapa.
registrele alea sunt scrise cu creionul...e clar de ce ..

Răspuns la discuția litigiu cu vecinul
Poi ce nu intelegi..??
nu ai treaba cu Primaria..mergi si da-l in judecata..o sa castigi sigur.
Stiu o speta in care vecinu a platit nush cati bani ptr fiecare zi incepand cu data constructiei.
Consulta un avocat.
Răspuns la discuția ce se poate intimpla
Daca nu sunteti recidivist, nu ati facut accident si aveti grija (avocat) procurorul va dispune NUP (neinceperea urmaririi penale). Va dura cam 6 luni timp in care nu o sa conduceti.Apoi o sa vi se restituie permisul.
Ink cva..este cea mai mare prostie sa conduci dupa ce ai baut.:) dar acum stiti asta..nu?
Sunt intr-o situatie de serviciu prestat si achitat (tot fara contract scris).. Apoi au urmat reclamatiile...OPC a dispus RETURNARE COMISION...acum ma judec..deci grija.
Control OPC care dispune: la sanctiuni contraventionale...AVERTISMENT iar la masuri propuse...RESTITUIREA COMISION.
Intrebarea mea..pot contesta doar MASURILE PROPUSE din acest PV ??sau trebuie sa contest PV in totalitate ??