avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate mioarapetre

Activitate mioarapetre

Răspuns la discuția cine ar fi mostenitori?
Va multumesc!
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am un nepot din partea fiului decedat. In cazul decesului meu bunurile mele sunt impartite intre fratele meu si respectivul nepot ? Daca da in ce procent? Multumesc.


Am primit acasa un plic de la CNSAT in care mi se comunica ca in perioada 2002-2004 nu am platit contributia catre dumnealor.Mentionez ca in aceea perioada am avut un PFA care ulterior s-a desfiintat.Din 2000 nu am beneficiat de nici un serviciu medical.Mentionez ca din 2004 am lucrat la diverse firme care au platit contributia catre dansii si eu nu am avut nevoie de nici un serviciu medical .sunt obligata sa platesc taxa daca nu am beneficiat de serviciile dumnealor?


Multumesc!
In 2005 am primit o amenda de circulatie pe care am achitat-o la vremea respectiva dar am pierdut chitanta.La sfarsitul anului 2010 mi-a fost blocat cardul pt aceea amenda.Imi puteti spune daca o amenda se prescrie si in ce conditii.Va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac .


Multumesc
Buna ziua! Rog daca ma poate ajuta cineva cu o informatie.
Este obligatoriu ca un fost cadru militar(maistru militar) care a iesit la pensie anul trecut la limita de varsta sa duca la Casa de pensii adeverinte pt recalcularea pensiei?Sau trebuie sa duca alte acte?
Multumesc!
firma la care am lucrat mi-a pierdut cartea de munca. Administratorul firmei a mers la monitorul oficial si a declarat pierderea ei dar a facut in asa fel incat se intelege ca eu personal am fost cea care a facut anuntul si nu firma.
Va multumesc.
Răspuns la discuția carte de munca
Va multumesc pt toate datele pe care mi le-ati dat.
Răspuns la discuția carte de munca
Iar daca o partea din firmele la care am lucrat nu mai exista am pierdut totul din urma(vechime si celelalte drepturi)?
Răspuns la discuția carte de munca
Va multumesc! Dar daca mi se va spune de la Itm ca nu se mai afla la ei cartea de munca?
Discuție carte de munca
in perioada oct 2008-dec 2009 am lucrat ca si agent comercial la o firma de distributie in Bucuresti. La incetarea activitatii am solicitat cartea de munca si am tot fost amanata pana la momentul in care mi se spune ca nu se gaseste si ca de vina este fosta contabila.Daca am cerut o adeverinta pt a merge la itm au spus sa mai astept ca poate se va gasi. Tin sa mentionez ca numai eu si un coleg suntem in aceasta situatie celelalte carti de munca exista. Ce pot sa fac?