avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Activitate popa aurelia

Activitate popa aurelia

buna ziua
Am mai intrebat,s-a mai interbat fara ici un fel de raspuns.Se mai acorda un salariu mediu pe unitate la nasterea unui copil?Da sau nu??Daca da, de unde pot afla daca firma lacare lucrez se supune contractuluicolectiv de munca la nivel national?De la ei nu afli nimic!In 2007 dec. am nascut un baietel si mi s-a spus ca "de unde am scos prostiile astea"??
buna ziua!Sunt insarcinata in 32 saptamani si urmeaza sa nasc pe 15 aprilie 2011.Intrebarea mea este daca mai primesc salariul mediu pe unitate la nasterea copilului cum era stipulat in Contractul colectiv de munca 2007-2010. Pe 2011 mai este valabil sau nu?
sunt angajata la o firma la care programul de lucru l-am hotarat noi adica 2de zi 2 de noapte si 4libere.acum seful a zis ca imi reduce programul de lucru fiind insarcinata si sa vin zilnic cate 8 ore!intrebarea este : se reduce programul de lucru cu 1/4 din cel existent sau e bine sa merg asa in fiecare zi?
Răspuns la discuția garantie materiala - angajat
vreau sa stiu daca pentru fugarul nostru sunt obligata sa pun bani din buzunar sau din garantie?
buna ziua

Lucrez la o benzinarie si pe luna ni se opreste din salariu o anumita suma de bani drept garantie materiala din care se achita eventualele minusuri in gestiune!Saptamana trecuta am avut un fugar din pompa ( a alimentat carburant in valoare de 150 ron si nu a platit).Am facut plangere la politie, am anuntat superiorii etc.Seful de statie a "urlat" sa punem banii din buzunar!este corect? garantia materiala pentru ce este oprita lunar daca nu acopera si astfel de "cheltuieli"?mentionez ca avem 730 ron/luna
buna ziua

eu impreuna cu sotul si copilasul de 2 ani stam in aceeasi casa cu soacra!Casa fiind pe numele ei!Cand am cumparat-o eu am facut un imprumut bancar de nevoi personale in valoare de 165 milioane lei vechi pentru a o ajuta cu banii.De cate ori ne certam spune ca ne da afara din casa!este posibil asa ceva sau daca o dam in judecata avem vreun drept si noi!nu pot dovedi cu acte ca banii imprumutati i-am dat ei!casa este impartita in doua pentru doua familii fiecare parte avand cate 2 camere ,hol,baie si doar o bucatarie.Va rog sa imi dati un sfat!
va multumesc
postul meu nu s-a desfiintat !m-a anuntat verbal ca o sa ma intorc pe post de operator!in termen de 15 zile din data revenirii la munca trebuie semnat actul aditional sau inainte de revenire?
buna seara,
astazi am depus cererea de reincadrare in munca dupa concediu.Pe data de 18.12 trebuie sa ma prezint la munca!Directorul mi-a spus ca nu ma mai primeste pe acelasi post (sef agentie comerciala) ci pe post de operator. Intrebarea mea este:are voie sa faca asa ceva?sa ma incadreze pe un alt post?????