avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Activitate Ioana Hitiuan

Activitate Ioana Hitiuan

Răspuns la discuția Subinchiriere sediu social
Buna ziua, incheiati cu proprietarul un act aditional la contractul de inchiriere in care sa mentionati ca este permisa subinchirierea.
Răspuns la discuția reclamatie societate comerciala
La Protectia Consumatorului pot face sesizari doar persoanele fizice
Multumesc
Răspuns la discuția reclamatie societate comerciala
Un service auto unde societatea noastra a dus o masina nu a reparat masina si mai mult decat atat, in momentul cand masina a fost dusa in service era relativ ok, iar acum a trebuit sa o luam pe platforma ca nu mai mergea deloc. Si vrem sa reclamam faptul ca service-ul auto nu a reparat masina si nici nu are intentia sa o repare. societatea comerciala are pierderi din acest motiv, ea neputand sa-si onoreze comenzile la timp in lipsa de transport.
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: o societate comerciala vrea sa reclame o alta societate comerciala pentru neindeplinirea obligatiilor. Va rog sa imi spuneti cui trebuie adresata reclamatia si cum ar trebui sa o numesc?
Multumesc
Va rog sa imi spuneti si ce acte trebuie depuse la instanta pentru anularea biletului la ordin.
Va multumesc
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un model de cerere de anulare a unui bilet la ordin. Societatea comerciala a trimis biletul la ordin furnizorului inainte ca acesta sa livreze marfa si acum nu mai vrea sa livreze marfa si am dori anularea biletului.
Multumesc
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati. Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare in care o clauza suna astfel: "Pretul vanzarii este de __________ lei, suma care se achita astfel:
1. avans astazi, la data incheierii prezentului contract, in suma de __________ lei;
2. restul de suma la data autentificarii." Am nevoie de un model deoarece restul de suma se va achita inainte de data autentificarii contractului. Ce act am nevoie pentru a stipula ca s-a achitat restul de suma.
Va multumesc
noi suntem un restaurant. am inteles ca trebuie platita o taxa anuala care se plateste la primarie. puteti sa imi spuneti cum se numeste acea taxa?
stiti cumva daca trebuie platite taxe pentru comertul cu produse din tutun?
si care ar fi acelea?
multumesc
Răspuns la discuția accize tutun
dar stiti cumva daca trebuie platite alte taxe?
si care ar fi acelea?
multumesc