As dori sa stiu si eu daca exista un temei legal in baza caruia se stabileste cate persoane trebuie sa fie trecute la intretinere intr-un anumit apartament.
Va multumesc!
Buna ziua!
Am si eu o intrebare>
As dori sa stiu care este temeiul legal in baza caruia se poate contesta un proces verbal de contraventie rutiera datorita faptului ca acesta nu a fost incheiat de agentul constatator!
Va multumesc!
Buna ziua!
Este vorba despre un contract de prestari servicii dedicate internet...partile fiind o pers juridica si o pers fizica.
As dori sa stiu si eu in temeiul carei legi se poate introduce o cerere de chemare in judecata in conditiile in care debitorul nu si-a respectat obligatia de a plati tarifele stabilite pentru serviciile de care a beneficiat.
Va multumesc!
Buna ziua!
Numele meu este madalina si sun angajat al unei firme de telecomunicatii...mai exact suntem provideri de internet....intrebarea mea este daca exista vreo lege a consumatorului sau ceva de acest gen care prevede faptul ca beneficiarii serviciilor oferite de noi pot solicita rezilierea contractului cu 30 de zile inainte de termen in conditiile in care in contractul dintre noi si clientii nostri exista o clauza care prevede faptul ca acestia trebuie sa solicite printr-o cerere scrisa ca doresc sa renunte la serviciile noastre cu 60 de zile inainte de sfarsitul perioadei contractuale.
Nu stiu cat de inteleasa am reusit sa ma fac.
Va multumesc! Si sper sa-mi poata oferi cineva un raspuns!
As avea si eu o intrebare...lucrez la o firma provider de internet si dorim sa trimitem somatii de plata clientilor nostrii restantieri....colaborarea noastra cu ei se bazeaza pe un contract incheiat pe o perioada de timp determinata....intrebarea mea ar fi cum calculam penalitatile in cazul in care de exemplu la jumatatea perioadei contractuale clientul a incetat sa mai plateasca iar facturarea i-a fost oprita....facturile urmand a fi emise astazi din momentul in care a fost intrerupta facturarea si pana in prezent....cum se calculeaza penalitatile pentru facutrile din urma emise azi??