Videodek
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
stau la parter de bloc si folosesc pentru accesul in locuinta intrarea suplimentara construita direct din trotuar, prin extinderea apartamentului.,nemaifolosind casa scarii blocului respectiv. As vrea sa stiu cum pot sa ma retrag de la cheltuielile ce revin locatarilor privind iluminatul si curatenia casei scarilor. C u respect astept raspuns .
detin un spatiu comercial de cca 39 mp. prin cumparare de la o persoana fizica,spatiu ce in prezent este gol, nefolosit pentru activitati economice ,si in momentul in care am vrut sa platesc impozitul mi s-a cerut sa platesc ca si cum ar fi folosit ca spatiu comercial si sediu de firma,sfatuindu-ma sa merg sa schimb destinatia din spatiu comercial in spatiu rezidential -respectiv carte funciara,cadastru ,etc. Va rog sa-mi spune-ti cum este legal sa procedez.
Detin un spatiu comercial legat de bloc -din constructie nu amenajat din apartament,pe care-l am inchiriat unei societati-SC Atlasib srl ce desfasoara activitati de curierat si transport..Cum este legal si cum ma incadrez la plata impozitului pe ntru acest spatiu.
in cat timp trebuie inaintat procesul verbal de constatare a contraventiei de la savarsirea faptei ? depasirea termenului atrage dupa sine nulitatea pvc?
as vrea sa stiu daca in urma unui control efectuat de politie ,serv.economic, acesta poate aplica mai multe sanctiuni in urma acestui control -respectiv 2 amenzi a cate 20000ron,una pentru lipsa vizarii autorizatiei de functionare emisa de primarie, iar cea dea doua pentru presupuse fapte de evaziune fiscala.
Ambulantele fac parte din autospeciale cu regim de scutire a taxei de prima imatriculare-ex Politie,Pompieri,scutire la taxa de drum avand 5 locuri inscrise in certificatul de imatriculare.