imi permit sa il contrazic pe colegul care a relatat mai sus ca nu se face inspectia de risc al autivehiculului, acest pas este obligatoriu, in cazul unei polite tip CASCO, si este in sarcina, inspectorului de asigurare care incheie polita sau a unei persoane abilitate cu acest lucrur de catre asigurator, despre franciza nu exista francize asa de mari francizele se ridica undeva intre 100 si max 300 euro per eveniment, acea suma fabuloasa ma cam sperie trebuie sa fie un scurt circuit pe undeva, detin un broker de asigurari si va pot ajuta in instrumentarea dosarului, flavius.jakubowicz@lidagrup.eu
pai stati sa ma dumiresc dvs ce vreti sa luati banii sau sa contestati acel bo, prin neconformitatea semnaturii, si atunci mergem pe expertiza grafologica, acum iar mai depinde de circumstante? cum s-a semnat bo-ul cine l-a ridicat din banca...etc
nu este nevoie sa fie o sucursala acolo, atata timp cat se desfasoara activitati in spatiul UE, va pot ajuta in consultanta juridica si fiscala de specialitatepe docmeniul care va intereseaza
salut, si eu mi-am deschis un srl la varsta de 19 ani si am invat singur si am mai si gresit te pot ajuta cu consultanta in tot ceea ce faci, contacteaza-ma
se poate rezolva si cu masina dat fiind ca exista o inscriere ca si mijloc fix in evindetele contabile, si puteti iesi din societate desigur, va pot ajuta in demararea demersurilor. daca ma contactati
nu este necesar sa intocmiti contract de munca noului administrator, putei sa il investiti prin decizie si sa ii faceti un contract de management care este mult mai oneros decat un ctr de munca si este mult mai facil angajatorului dar si angajatului acest tip de contract, va pot sustine in aceste demersuri