avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate sorin sorin

Activitate sorin sorin

Bună seara
Sunt somer iar firma la care am lucrat, m-a concediat conf. art.65.(Art. 65. [concedierea pentru motive obiective] pemotiv că postul ocupat de către mine se desfinţează.După două luni la locul de muncă au angajat o altă pesoană pe perioadă determinată de 12 luni.
Intrebarea mea este dacă este corect din punct de vedere legal ceea ce a făcut societatea(chiar dacă este una de renume)şi dacă eu aş putea să-mi exprim nemulţumirea pe cale legală insă numai dacă aş avea dreptatea de partea mea.
Buna ziua, varog frumos, vreau sa-mi construesc o casa pe piloni, din lemn , este constructie usoara. Va rog mult ,vreau sa stiu daca pentru astfel de constructie trebuie proiect,si tot atat de multe aprobari.Va multumesc frumos, si va doresc multa dragoste,,sa fiti iubiti.
Cum se procedeaza pentru a scoate din diviziune 1/4 dintr-un imobil cu doi proprietari, si ncare este valoarea cheltuielilor de judecata, sau daca se calculeaza in functie de valoarea intregului imobil, sau doar pentru partea care se doreste a se scoate din diviziune ( 1/4 ). Cine are drept de premtiune. cel care are 3/4, sau cel care are 1/4 .Ce modalitati de despagubire sant stipulate si agreate de lege.
Multumesc
Multumesc pentru raspuns, si vreau sa va mai adresez o intrebare.
Au drepul sa nu puna viza daca nu am acele 2 negati .? multumesc frumos si Sarbatori fericite cu sanatate.







In loc. Sf.Gheorghe la AJFOM cand merg la viza , d,na de la vize imi cer 2 negati de la 2 firme din care sa reiasa ca am cautat de munca. asta trebuie repetata in fiecare luna atunci cand merg la vize.situatia asta este doar in orasul sf. ghe. in alte orase nu se cere asa ceva. Este legal sa ceara negati in fiecare luna ? Daca da ,in baza carei legi se cere ,doar intr-un oras din Romania negati , si in altele nu se cere ?
pentru daune de 150.000 ron care este taxa de timbru ?
In ce conditi si cat se plateste taxa de timbru atunci cand cer sa mi-se plateasca daunemorale.
1. Functionari puublici din AJOFM trebuie sa poarte intrun loc usor vizibil un ecuson cu numele si functia ocupata si daca nu , sa se recomande atunci cand sant intrebati ? 2. In instanta ,in cazul cereri unei plati de daune morale, solicitantul trebuie sa plateasca un inpozit,, sau ce anume, si daca da cand si in ce procent . Multumesc frumos, sarbatori fericite.