avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Activitate vinti

Activitate vinti

Multumesc!
multumesc pentru raspuns . as dori o precizare - notificarea trebuie sa aiba un pret scris ? Intreb deoarece vanzatorii vand la ce pret reusesc sa vanda, cumparatorul actual cumpara la un pret putin mai mare dacat piata dar daca se retrage din tranzactie s-ar vinde chiar si la un pret mic .
Buna ziua, va aduc in atentie urmatoarele : sunt 3 mostenitori ( cu certificat de mostenitor )asupra unui teren care acum este arendat. Arendasul le-a comunicat verbal ca nu e interesat sa cumpere terenul .Cei trei au gasit un cumparator si au luat legatura cu arendasul sa le dea negatie . Acesta a spus ca nu le da negatie ci ca vine el la notar si da atunci negatia . Cumparatorul nu e de acord cu acest fapt si se pare ca se retrage din negocieri. Mostenitorii si cumparatorul nu sunt din localitate, ei venind din orase diferite pentru tranzactie si orice piedica inseamna pentru ei bani pierduti. Intrebarea este : se poate obtine o negatie de la arendas care sa poata fi folosita la alte negocieri, avand in vedere ca in general arendasul este f.greu de gasit si nu se pot baza pe el ?
Buna ziua, As dori sa va prezint urmatorul caz : un teren de 50 ha este mostenit de 13 mostenitori in diferite procente. Doi dintre mostenitori au decis sa-si vanda partea catre arendas. Pentru vanzare este necesara procurarea copiilor de pe actele de identitate de la ceilalti mostenitori. S-a luat legatura cu ei, majoritatea au fost de acord , numai unul a spus ca se gandeste daca isi exercita sau nu dreptul de preemptiune, dar ca nu are bani sa cumpere - deci se trage concluzia ca vrea doar sa puna bete in roate vanzarii. Va rog sa ma lamuriti cum se exercita dreptul de preemptiune, ce obligatii au mostenitorii si cum pot vinde cei doi partea lor . Mentionez ca nu s-a facut cadastru/intabulare pentru acest teren iar mostenitorii locuiesc in localitati diferite, o parte dintre ei nici nu se cunosc.
multumesc
Buna ziua,
Ma intriga subiectul despre aceste tinere acuzate de huliganism in Rusia pentru ca au cantat in biserica un cantec anti-putin, purtand cagule. As dori sa stiu ce acuzatii li s-ar aduce in Romania si ce pedeapsa ar risca ( se pare ca in Rusia sunt acuzate si pe linie politica si risca niste ani de inchisoare),
Răspuns la discuția imprumut bani din firma
multumesc. faptul ca este angajat la firma nu modifca datele problemei?
Buna ziua,
as dori sa stiu daca poate un administrator care este si angajat la firma respectiva sa imprumute bani de la firma ? daca da, in ce limite ?

Buna ziua ,
As dori sa stiu ce obligatii am in calitate de administrator la o firma de comert en-gros daca imi dezvolt activitatea printr-un magazin on line care vinde aceleasi produse ca in varianta clasica. Momentan nu am vanzari cu amanuntul si intentionez sa folosesc pentru livrare un curier cu cont colector pentru a putea vinde si la persoane fizice. Ma intereseaza si daca trebuie sa fac ceva in plus fata de ce fac acum in ceea ce priveste actele (cum ar fi tipul de NIR etc)

Buna ziua ,
As dori sa stiu ce obligatii am in calitate de administrator la o firma de comert en-gros daca imi dezvolt activitatea printr-un magazin on line care vinde aceleasi produse ca in varianta clasica. Momentan nu am vanzari cu amanuntul si intentionez sa folosesc pentru livrare un curier cu cont colector pentru a putea vinde si la persoane fizice. Ma intereseaza si daca trebuie sa fac ceva in plus fata de ce fac acum in ceea ce priveste actele (cum ar fi tipul de NIR etc)