avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate ioneliya38

Activitate ioneliya38

Bună ziua,am înțeles ca din data de 11 noiembrie întra în vigoare legea pentru reducerea dobânzilor la credite.vreau sa știu dacă se aplica și pentru creditele în derulare și dacă da,ce trebuie sa fac.multumesc pentru eventualele raspunsuri
Buna ziua,va rog frumos sa îmi explicați și mie ce înseamnă asta.tocmai am primit o citație,în calitate de intimat,cu obiectul dosarului:recunoașterea hotărârilor penale sau a altor acte juridice străine.ce înseamnă?multumesc anticipat
Buna seara,am mare nevoie de lămuriri.cumnatul meu s_a certat cu fiul sau,ei locuind în aceeași casa.cumnatul s_a ales cu interdicția de a întra în propria locuinta(locuință fiind pe numele lui)și cu brățară la picior ,nu are voie 3 luni sa se aproprie de locuință.el are în casa acte,haine,medicamente,cum poate întra în locuință pentru a-și lua cele necesare?multumesc frumos
Buna ziua,astazi am primit de la politia locala București o solicitare de date privind conducătorul autoturismului.masina este condusa de fiica mea.in documentul primit este trecuta data de 20.04.2024,de la bucuresti a plecat pe data de 12.07.2024 ,iar eu am primit-o astăzi 18.07.2024.scrisoarea nu este semnata ,nu este stampilata.daca nu dau curs cereri de a trimite datele,ce se poate întâmpla.multumesc
Mulțumesc.o sa cimpletez acel formular.
Miltumesc pentru răspuns.as vrea va rog daca se poate explicații pe înțelesul omului de rand.citisem și eu acest articol,insa nu ma pricep și nu am înțeles mare lucru.unde ar trebui sa ma interesez sa fiu ajutata?

gi-jane2 a scris:

cititi acest material
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]

Bună ziua,cum pot declara insolventa personala?am foarte multe datorii la credite ,am 2 popriri pe salariu și rămân cu 34%din salariu și voi fi executata .lucrez,am un program de 6 ore iar salariul este unul destul de mic.am nevoie de ajutorul dumneavoastră.multumesc anticipat
Bună ziua,am primit de la executor o înștiințare cum ca voi avea locuinta executata silit.daca proprietarul locuinței decedează între timp executarea rămâne valabila?pot ajunge la o înțelegere cu executorul?
Bună ziua,soțul meu este șofer pe tir,iar în luna octombrie la descărcare a uitat sa pună tahografe pe pauza,acesta continuând sa înregistreze ca și cum ar fi condus.pe data de 8 nov a fost oprit de isctr și a fost amendat cu 4000 roni.amenda pentru neutilizate date digitale nu este mai mica?dacă da,ce pot face.multumesc anticipat
Și eu as putea face ceva pentru a obține grupa a 2a?multumesc