avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Activitate violeta ion

Activitate violeta ion

Ma puteti ajuta? Stiti unde sunt arhivele pentru INSTITUTUL DE CERCETARE ȘTIINȚIFICĂ ȘI INGINERIE TEHNOLOGICA PENTRU AUTOMATIZĂRI, TEHNICĂ DE CALCUL ȘI TELECOMUNICAȚII.
BULEVARDUL KALININ NR 18.
PERIOADA LUCRU 1979- 1993.
Multumesc!
Contract Telekom incheiat ( dupa 1 an si 6 luni) deci inainte de 2 ani. Este legal sa se pretinda taxa de reziliere a contractului inainte de termen?
Nu stiu, dar eu am de plata compensarea acordata pe ian si feb iar la reclamatia facuta raspunsul a fost ca am depasit consumul pe perioada respectiva, deci returnarea compensarii e conf. legii.
Este legal sa se ceara compensarea data de guvern la gaze inapoi daca ai depasit consumul pe o luna? In martie 311 m3 consumati si mi factureaza sa le restitui compensarea pe ianuarie si februarie.
Sa raspund tot eu, poate mai intereseaza pe cineva:
Se publica in monitor doar hotararea aga si acest
lucru se face la registru. Mai trebuie declaratia de
beneficiari reali si cererea de la registru in care bifati
toate modificarile . Daca vreti si suspendarea activitatii
asa cum vroiam eu, se poate face simultan, mentionand
acest lucru in hotarare si ca societatea nu are
active si pasive. Informatii de la o doamna super
draguta de la informare initiala registru comertului.

violeta ion a scris:

Sa intru pe www onrc nu mi era greu nici mie, de acolo am stiut sa fac cat am facut, doar ca eu am intrebat ceva concret si doresm un raspuns la obiect.

Lăzăruţiu Lucian a scris:

Buna ziua

[ link extern ]



Sa intru pe www onrc nu mi era greu nici mie, de acolo am stiut sa fac cat am facut, doar ca eu am intrebat ceva concret si doresm un raspuns la obiect.

Lăzăruţiu Lucian a scris:

Buna ziua

[ link extern ]

Preluare de parti sociale succesorale si transformare in SRL cu asociat unic! Sincer nu mi permit sa platesc, mai ales ca este o firma fara activitate de 10 ani si pe care vreau sa o inchid. Vrea sa mi spuna cineva daca in afara de
1. hotarare aga de preluare a partilor sociale
2. act constitutiv pentru SRL cu asociat unic
3.declaratie pe propria raspundere
4.specimen de semnatura
mai am nevoie de ceva? Trebuie sa public ceva din ele si n monitor?
Multumesc!

Ce trebuie facut ca sa limitez dreptul copilului meu de a hotari in privinta mea ( nu acum ci peste ceva ani, daca va fi cazul)? Ce pot sa fac pentru a nu i lasa toata masa succesorală, fara sa recurg la vanzare- cumparare si fara sa existe riscul de a mi se anula hotararea!
Declaratia de beneficiari reali: administratorul este decedat, celalalt asociat ramas singur asociat cu toate partile sociale a semnat declaratia, care nu a fost acceptata. Se solicita semnarea de către decedat sau se raporteaza nepredarea declaratiei.. Termen de rexolvare max. 5 zile. Firma nu functioneaza de 8-9 ani si urmeaza sa fie inchisa. Cum se poate rezolva?
Cum se transforma un SRL cu doi asociați din care unul este administratorul
care decedează iar asociatul rămas e unic mostenitor, in SRL cu asociat unic.