avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate luminita urtila

Activitate luminita urtila

...va aduc la cunostiinta ca in anul 1999socrul meu a fost batut de fiul sau mai mic,in asa hal ca i.au fost necesare 19 zile de ingrijir medicale...in urma acestui fapt,socrul l.a actinat penal pe cumnat care s.a ales din partea instantei cu o amenda de 5ooode lei la acea data plus evacuarea din locuinta socrului,unde locuia la acea data...VA ROG SA M.A SFATUITI ,CE AR TREBUIE SA FACA SOCRUL MEU,CA ACEST FIU SA FIE DECLARAT NEDEMN SI DE A NU BENEFICIA IN NICIUN FEL DIN AVEREA SOCRULUI MEU... AVERE MOSTENITA DE SOCRUL MEU,DE LA TATAL SAU,....IN CONDITIILE IN CARE SOCRUL MEU, NU A DOBANDIT NICIUN BUN MOBIL SAU IMOBIL CU DEFUNCTA SOACRA A MEA...VA ADUC LA CUNOSTIINTA CA SOCRUL MEU DORESTE SA NE FACA ACTE MIE SI SOTULUI MEU DE INTRETINERE,DAR IN ASA FEL INCAT ,DUPA MOARTEA SA,CUMNATUL MEU SA NU POATA ATACA ACESTE ACTE SI SA AIBA PARTE LA MOSTENIRE...IN CONDITIILE IN CARE LOVITURILE PRIMITE DE SOCRUL MEU,DE LA EL AU FOST REPETATE CU RANGI SI TOPOARE...SI IN CONDITIILE IN CARE DE 11 ANI CUMNATUL MEU NU SI.A SCHIMBAT ATITUDINEA DESI NUMAI LOCUIESTE CU SOCRUL MEU,TOT IL DISPRETUIESTE...VA MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNS...
revin cu detalii...inca de la casatoria cumnatului meu din 1988,acesta a lucuit in casa socrilor ei,dar de la inceput relatiile dintre cumnat si parintii sai s.au deteriorat,astel incat in anul 1999,la un an de la decesul soacrei mele(si dupa ce si aceasta a fost bauta de cumnatul meu,adica fiul ei cel mic) acest a continuat cu bataile asupra socrului meu ajungad ca socrul meu sa ii faca un proces penal in urma caruia instanta a decis evancuarea din imobilul socrilor mei,deoarece socrul meu a avut nevoie de ingrijiri medicale 19 zile,fiind lovit cu ranga in cap si in mai multe locuri,instanta pe langa evacuare a hotarat ca cumnatul meu sa plateasca si o amenda penala in valoare de 5ooo de lei la acea data...mentionez ca de la evacuare de 11 ani cumnatul meu nu a mai dat niciun semn de impacare cu socrul meu,din contra trimitandu.i incontinuare amenintari...
socrul meu este mostenitor al unui imobil plus depindinte de la tatal sau,construite de de tatal sau in timpul vietii...in conditiile in care socrul meu doreste sa ne faca un act prin care sa devenim proprietari ai acestor bunuri,act care sa nu poata fi atacabil de caumnatul meu(care de 12 ani este avacuat de catre socrul meu din casa pe care acesta o mosteneste,in urma unor procese penale ,prin care cumnatul meu l.a agresat grav pe socrul meu)...VA ROG SA MA JUTATI SI SA MA SFATUIT CE FEL DE ACT TREBUIE SA FACEM DE INTRE SOTUL MEU SI SOCRUL MEU, IN ASA FEL CA ACEST CUMNAT SA NU POATA SA NE ATACE ACETS AT,DUPA EVENTUALUL DECES AL SOCRULUI, IN CONDITIILE IN CARE DE 12 ANI ,NUMAI SOTUL MEU SI CU MINE NE OCUPA DE INTRETINEREA SOCRULUI.VA ADUC LA CUNOSTIINTA CA SOCRUL ESTE INVALID DE O MANA SI ESTE VADUV DE 12 ANI SI ESTE DISPUS SA NE FACA ORI CE ACT DE PROPRIETATE IN ASA FEL INCAT CUMNATUL MEU SA NU POATA ATACA ACEST ACT DUPA DECESUL SAU SI SA.SI REVENDICE NISTE DREPTURI...VA MAI SPUN CA NUMAI SOTUL MEU SI ACEST CUMNAT SUNT SINGURII FII PE CARE SOTUL II ARE...IAR IMOBILUL SI DEPENDINTELE PENTRU CARE DORIM ACESTE ACTE SUNT MOSTENITE DIRECT DE SOCRUL MEU DE LA PARINTII LUI,IAR SOCRUL MEU NU A CONSTRUIT SI NU A DOBANDIT NICIUN BUN COMUN MOBIL SAU IMOBIL CU DEFUNCTA SOACRA A MEA...VA MULTUMESC ANTICIPAT SI ASTEPT RASPUNS...Din alte discutii cu notarii din orsul nostru.Tr.Severin unii ne sfatuiesc sa facem act de vanzare cumparare cu despagubirea socrului...altii sa facem act cu uzufrtuct si altii cu intretinere partiala...NOI DORIM UN ACT CARE NU POATE FI ATACATDUPA DECESUL SOCRULUI...VA DORESC SUCCES SI VA MULTUMESC PENTRU AJUTORUL PE CARE NI.L DATI...
Va multumesc pentru raspunsurile anterioare si va rog sa ma mai ajutati...sunt casatorita legal din l995...din anul l993 impreuna cu sotul cu care m.am si casatori legal in 1995 am locuit intro garsoniera cumparat de parintii mei pe numele lor ,inca inainte de concubinajul meu cu sotul meu,pe care am vandut.o in l997 iar din banii rezultati am cumparat o masina si am platin acte notariale,respectiv avans de 4 la suta din suma de 45 de milioane(la acea data)la un apartament pe care l.am achizitionat prin programul casa dat de guvernul romaniei...am fost si sunt casnica de la inceputul casatoriei,cu mici exceptii cand am lucrat privat(dar fara acte doveditoare)In anul 2oo6 ,bunica din partea mamei si.a vandut casa,iar banii din vanzarea ei mi.au revenit mie ,suma cu care am achitat apartamentul cumparat in l997 si la care aveam un credit pe 2o de ani...INTREBAREA mea este urmatoarea...............................la un divort cu partaj ce valoare aproximativa mi-ar revenii,in conditiile in care am si o fiica de 14 ani?va multumesc anticipat si va doresc succes in activitate
Va multumesc pentru raspunsurile anterioare si va rog sa ma mai ajutati...sunt casatorita legal din l995...in anul l993am locuit intro garsoniera cumparat de parintii mei,pe care am vandut.o in l997 iar din banii rezultati am cumparat o masina si am platin acte notariale,respectiv avans de 4 la suta din suma de 45 de milioane(la acea data)la un apartament pe care l.am achizitionat prin programul casa dat de guvernul romaniei...am fost si sunt casnica de la inceputul casatoriei,cu mici exeptii canf am lucrat privat(dar fara acte doveditoare)in anul 2oo6 ,bunica din partea mamei si.a vandut casa,iar banii din vanzarea ei mi.au revenit mie ,suma cu care am achitat apartamentul cumparat in l997 si la care aveam un credit pe 2o de ani...INTREBAREA mea este urmatoarea...............................la un divort cu partaj ce valoare aproximativa miar revenii,in conditiile in care am si o fiica de 14 ani?va multumesc anticipat si va doresc succes in activitate
va rog sa ma mai ajutati odata,socrul meu are un teren care in tiltul de proprietate este ptin la Lotul 97 parcel 36,iar la primarie in schite este prins la Lotul 96 parcela 36...ce pot sa fac pentru a se face corectura?...as putea ataca primaria in istanta pentru a ni se modifica doar partial titlul,strict pentru aceasta problema,deoarece restul proprietatilor este scris corect?!va multumesc....
adaug la cele dinnainte si faptul ca mama unchiului avea terenul tot mostenire de la parintii ei ,drept pentru care nu s.au facut nici atunci niciunfel de acte...
cu respect ,va rog sa ma ajutati,...unchiul meu a construit o casa pe un teren de la mama sa,pentru care nu s.au facut nici un fel de acte la cea vreme,acum cca35-4ode ani in urma...ce trebuie sa faca sa obtina acest titlul fiind la zi cu plata impozitelor la cladirea ridicata si pamantul din jurul acesteia,pentru a.si putea face acte de vanzare catre o nepoata,el neavand mostenitori directi?! va multumesc anticipat...