buna,
doresc sa va intreb daca pot recruta personal pentru o firma din germania,eu lucrez in romania la resurse umane ,ar fi posibil ca firma din germania sa ma angajeze pentru recrutare personal in romania?care ar fi actele pe care ar trebui sa le am? multumesc anticipat
buna,
doresc sa intreb daca o persoana poate intrmedia forta de munca din romania pentru germania,cu contract de munca intocmit in germania.eu lucrez pe resurse umane in romania as putea sa recrutez personal pentru o firma din germania ?
care ar fi documentele pe care ar trebui sa le prezint pentru a putea fi angajata?
multumesc anticipat
buna,
societatea la care lucrez are un nr. de 15 salariati
sunt obligata sa am un reprezentant al salariatilor pe probleme de ssm?daca da pot si cu 4 ore? avand in vederere ca avem si contract cu o sc.externa care se ocupa de probleme ssm si psi.
as dori si un model decizie reprezentant salariati ssm
buna ziua,
sunt apicultor am 32 de ani si am 30 stupi, as dori sa accesez fonduri europene pt.albine dar nu stiu de unde sa incep.
stupii sunt inregistrati in registrul agricol la primaria apartinatoare.Nu cunosc criteriile pe care trebuie sa le indeplinesc decat partial.
sper ca cineva ma va putea indruma
va multumesc
Buna ziua,
am fost asociat la o firma cu 20 procente,firma a dat faliment si nu s-au platit la stat toate asigurarile.in ce masura pot fi tras la raspundere....,va rog sa imi rasp.multumesc