avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate marianmarian

Activitate marianmarian

Răspuns la discuția FISA POSTULUI?OBLIGATORIE??
sint angajat de 4 ani la aceasta firma,dar sefii ca sa nu mareasca salaru tot schimba la ele acte si nu avem nici contract colectiv,e expirat de 2 ani,mint ca se va negocia dar nimic.nici ITM ul nu le face nimic.e jalniccccccccccc
AM REFUZAT SA SEMNEZ FISA POSTULUI DEOARECE AM MAI SEMNATO ACU 3 LUNI DAR AVEA MAI PUTINE SARCINI,ACUM ARE MAI MULTE TOT PE ACELASI SALAR,CE SA FAC SINT OBLIGAT SA O SEMNEZ SAU MA DAU AFARA CA SE FAC PRESIUNI ASUPRA MEA CA NU AM VRUT SA O SEMNEZ.TERMEN ULTIM MAINE SI EU NU AS SEMNA
Discuție bani catre stat
Buna ziua,cum se procedeaza daca am cistigat un proces de concediere ilegala in urma caruia am fost in somaj,iar acum ca sa restitui banii catre somaj ce trebuie sa fac?Multumesctuturor celor care miau raspuns si care-mi raspund,la intrebarile mele,nu am atita timp dar cind am intru pe acest sait sa ma imformez cu privire la toate ce se mai schimba .
Buna ziua,daca in anul 2010 luna august cind am fost dat afara de la o fima,am avut salar de 1050 brut iar acum am cistigat in instanta,citez" anularea deciziei de concediere din 23 08 2010 repunerea in functia pe care am avuto si acordarea drepturilor salariale de la acea data si pina in prezent actualizate cu rata inflatiei"puteti va rog sami spuneti cu ce salar ar trebui sa fiu incadrat astazi 25 02 2012?pentru ca secretara mia pus la dispozitie o decizie prin care zice ca voi fi reintegrat cu salarul ce l-am avut la concediere ca asa vreau sefii aia mari adica 1050brut.si cei de facut?sa semnez sau nu ?va multumesc daca ati putea sami raspundeti in cursul zilei de azi sau maine ca luni nu stiu ce sa fac?multumesc .
Discuție legea 31/1991
Buna ziua,m-am angajat la o firma profil turnarea fontei si mi s-a dat sa semnez un act aditional la contract cu privire la conditiile de munca,in care se specifica conditii NORMALE conform legii 31/1991.mi s-a parut cam suspecta treaba,iar acum am citito aceasta lege in care vorbeste doar de conditii deosebite,deoarece este mult praf,caldura si mizerie in acea firma,la turnarea pieselor si formarea lor,din fonta.Daca puteti sa ma indrumati luni cind ma duc la servici sa semnez acel contract? sau sa fac o sesizare la itm,ca eu cred ca este o inselatorie cu privire la conditiile de munca.deci ne sint impuse conditii "normale"si daca nu semnez nu ma mai angajeaza ,asai in romania asta?ce ziceti?multumesc mult.
Răspuns la discuția executor judecatoresc
marianmarian a scris:

Am cistigat un proces de conflict de munca si ar trebui sa primesc drepturile salariale ce mi se cuvin si reangajarea mea,dar de 2 luni de cind am cistigat procesul nam obtinut nici de lucru si nici bani.patronu nare nici un gind sa ia hotarirea judecatoreasca in seama.am apelat la un executor care mia zis ca el le pune in vedere dar nu poate sai oblige.este adevarat?pentru ca eu am crezut ca executorul judecatoresc executa hotarirea prin blocarea conturilor si sami dea banii ce mi se cuvin,dar el zice ca nui asa ca daca el le spune sa execute pedeapsa si ei nu vor atunci trebuie sa iau un avocat si sa deschid proces penal.atunci ce rol are executoru?ca le puteam aduce si eu la cunostinta cai tot una.

VA ROG FRUMOS DACA AM AVUT 825 SALAR NET IN 2008 SI AM CISTIGAT IN INSTANTA DREPTURILE DIN LUNA A 9 2008 PLUS INFLATIA SI BONURILE DE MASA CAM CE SUMA AR FII PINA IN MOMENTUL DE FATA?CUM SE CALCULEAZA INFLATIA,BONURILE SI MAJORARILE DE CARE AS FII BENEFICIAT DACA INCA LUCRAM .trebuie ca firma sa ma angajeze si sami dea drepturile din august 2008 pina in februarie 2012 la salar brut de 1100 atunci cind am fost dat afara va rog stie careva sa calculeze?
Am cistigat un proces de conflict de munca si ar trebui sa primesc drepturile salariale ce mi se cuvin si reangajarea mea,dar de 2 luni de cind am cistigat procesul nam obtinut nici de lucru si nici bani.patronu nare nici un gind sa ia hotarirea judecatoreasca in seama.am apelat la un executor care mia zis ca el le pune in vedere dar nu poate sai oblige.este adevarat?pentru ca eu am crezut ca executorul judecatoresc executa hotarirea prin blocarea conturilor si sami dea banii ce mi se cuvin,dar el zice ca nui asa ca daca el le spune sa execute pedeapsa si ei nu vor atunci trebuie sa iau un avocat si sa deschid proces penal.atunci ce rol are executoru?ca le puteam aduce si eu la cunostinta cai tot una.
Răspuns la discuția Reprezentativitatea sindicala
trebuie sa aiba reprezentativitate prin afiliere la o federatie,
Răspuns la discuția Reprezentativitatea sindicala
DAC E ACELASI COD CAEN,ACEEASI FIRMA ,DREPTURILE MAI MARI SANT APLICATE TUTUROR SALARIATILOR,INDIFERENT DE AFILIEREA SINDICALA,DACA SE FAC DIFERENTIERI SALARIALE DUPA AFILIEREA SINDICALA,ESTE CAZ PENAL,CRED,ANUNTATI ITM DIN ZONA SI EI AU DATORIA SA APLICE LEGISLATIA,SAU SA SESIZEZE PREFECTURA