Avem hotărîre judecătorească pentru poprire alocație creștere copil, dar venitul tatălui este indemnizație de handicap. Menționez că in hotarîrea judecătorească nu se menționează faptul că tatăl este persoană cu dizabilități și are indemnizație de handicap. Este ok?
buna ziua as vrea sa stiu si eu daca o persoana fizica autorizata care este incadrata in grad de handicap grav beneficiaza de scutire de impozit si teren pentru o cladire unde isi desfasoara activitatea.
as vrea sa stiu si eu ce anume ati primit si de unde anume cu reincadrarea la 690 si nu 670, poate ne spuneti si noua, va rugam
unde scrie ca la bugetari este interzis cumulul pensiei cu salariu?
si totusi, imi pare rau ca intervin asa, nu se considera postul vacant si se ajunge la sectiunea 3 din Lg330/2009 , art.7 care se refera la angajare, promovare, etc?
adica la ocuparea pe baza criteriilor stabilite prin regulament..... bla, bla, bla, tot tacimul care l-au lasat necompletat caci prevederi legale n-au mai aparut?
clio 06 mersi frumos, asa mi-ati raspuns si acum o saptamina, dar as fi vrut de la freelis, daca se poate, dar cu argumente.
Am o colega care mi-a adus saptamina asta adeverinta de la o alta societate din care reiese ca a lucrat in anii 1998, 1990, o perioada de 6 luni. Mentionez ca fara aceasta adeverinta ar fi trebuit sa-i dau gradatia corespunzatoare transei de vechime cu 1 iulie. De cind ii acord gradatia corespunzatoare transei de vechime din data de 1 februarie, adica retroactiv de cind ar fi implinit 20 de ani, sau de luna urmatoare cind mi-a adus adeverinta, respectiv 1 mai. Apropo de art.16 alin(2) si (3) eu cred ca se refera la vechimea care se implineste in cadrul desfasurarii cim sau in cazul unui nou angajat caruia trebuie sa-i calculezi salariul. Alin 3 se regasea inAinte si in OG10/2008. Intreband pe plan local la alti inspectori resurse umane toti mi-au spus ca nu se poate acorda retroactiv,se acorda cu luna urmatoare cind mi-a adus adeverinta, respectiv 1 mai, pentru ca oricum trebuie operata adeverinta in cartea de munca si trebuie sa-i fac decizie de reincadrare conform art16 alin 2) din Lg.330/2009. As vrea cit mai multe pareri, sugestii, de cind trebuie sa-i fac reincadrarea de fapt si as vrea si argumentatii, daca se poate, cit mai legale si de la cit mai multi colegi sau consilieri juridici.
Am o colega care imi aduce saptamina asta adeverinta de la Itm din care reiese ca a lucrat anterior angajarii in unitate o perioada de 6 luni. Mentionez ca fara aceasta adeverinta ar fi trebuit sa-i dau gradatia corespunzatoare transei de vechime cu 1 iulie. De cind ii acord gradatia corespunzatoare transei de vechime din data de 1 ianuarie, adica retroactiv de cind ar fi implinit 20 de ani, sau de luna urmatoare cind mi-a adus adeverinta, respectiv 1 mai. Si trebuie sa-i fac decizie de reincadrare, conform art.16 alin(2) din Lg.330/2009, nu? Apropo de art.16 alin(2) si (3) eu cred ca se refera la vechimea care se implineste in cadrul desfasurarii cim sau in cazul unui nou angajat caruia trebuie sa-i calculezi salariul.
apropo, care este cadrul legal de organizare a unui concurs ptr ocuparea unui post vacant cind hg 281/1993 este abrogata iar lg 330/2009 nu specifica nimic clar la art7 alin2? care sunt prevederile legale?
Daca te uiti un pic la anexa mai-sus mentionata nu exista nici director economic