am un contract de inchiriere anl cu durata de 5 ani,si acum primaria a facut un act aditional pt majorarea chiriei.
contractul expira in dec.
e ceva legal?
va multumesc pt ajutor
data aproximativa este 1 oct
CIM a mai avut in perioada 01.09.2007-17.05.2009
dupa terminarea concediului de risc maternal mai poate beneficia de concediu de sarcina si lauzie?
06-04:06-05-2010
01-07:16-11-2010
13-12-2010:13-03-2011cim determinat 3 luni
13-03concediu risc maternal 120zile
pt somaj este nevoie de o adeverinta medicala (apt medical)dar daca a fost in risc maternal nu cred ca se poate incadra
mama a fost in concediu de risc maternal pana luna trecuta platit de catre cas bv,iar acum nu mai stim daca mai poate beneficia si de conceduil de sarcina si lauzie
care este perioada minima de cotizare pt a beneficia de ccc?si daca tatal copilului are dreptul de a intra in concediu daca nu este casatorit legal cu mama copilului?in cat timp de la nastere se pot depune actele pt concediu?
va multumesc
buna ziua
ma numesc mihaela si va rog sa ma ajutati cu un raspuns
daca o gravida a fost preluata in plata de catre cas pt concebiu de risc maternal mai poate continua sa fie preluata de cas si pt concediul de sarcina si lauzie?
va multumesc
Am un teren unde e casa si gradina si accesul se face pe un drum de servitute.Recent am facut topografia locului si s-a intocmit planul care este inregistrat cu nr de cadastru.Drumul de acces in titlul de proprietate are o latime de 5m,dar la intocmirea planului s-a gasit de 4,65.Acum vecinul spune ca are el nu stiu ce acte si ca drumul de acces ar fi de 3,5m,si vrea sa mute gardul.Ce pot face in situatia de fata?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns
Va multumesc