Buna ziua!
Am o intrebare?Permisul auto spaniol,cardul de tacograf si cadul de calificare sofer(C.A.P.-Spania)sunt recunoscute in Romania pentru angajare?Va multumesc!
As dori sa va spun ca e vorba de o somatie din partea unei firma de recuperare nicidecum o hotarare judecatoreasca.Ar putea sa imi puna sechestrul pe contul de salariu?Contractul a fost facut pe numele mamei.
buna ziua ,
am primit o somatie de plata a mamei mele care este decedata din 2012 pentru neplata facturiii la Telecom(romtelecom) in valoare de 270 ron.as dori sa stiu daca eu eu as avea consecinte de executare silita a bunurilor imobile pentru neplata acestei somatii.Asta din vina lor pentru ca in 2012 fratele meu a anuntat cu 2-3 luni inainte de decesul mamei ca renunta la serviciile de telefonie fixa si am trimis nenumarate e-mailuri si cereri .Mentionez ca noi nu avem sediu romtelecom in oras.problema e ca eu locuiesc in acest imobil din 2013 si nu sunt responsabila si de cea ce s-a intampalt in ani anteriori.VA MULTUMESC .
va multumesc,as dori sa stiu in cat timp pot face partajul?
buna seara,as dori sa stiu cum se face o succesiune,in urme cu 9 luni mi-a decedat mama si singuri mostenitori suntem eu si fratele meu<mentionez faptul ca mama nu a fost casatorita iar noi suntem din 2 relatii ale mamei deci fiecare cu tatal lui.In acest moment eu sunt casatorita si am 1 copil si fratele meu la fel,am dori ca pana la parastasul mamei sa facem succesiunea unui singur lucru UN apartament de 55 m patrati,eu as dori sa pastrez apartamentul si sa ii dau fratelui meu ceva bani,as dori sa ma sfatuiti ce act este inatacabil pt ca eu cu sotia lui nu suntem in relatii amiabile de 10 ani.si daca doamne fereste se intampla ceva cu fratele meu ea sa nu poata sa imi atace actul
buna ziua,
am si eu o rugaminte,am o matusa si vrea sa dea casa sa la un nepot,mentionez ca sotul este decedat de multi ani si are 2 copii,unul locuieste cu ea si o ajuta iar celalalt locuieste in alt oras si vine o data la cativa ani,matusa e o fameie batrana si vrea sa dea casa nepotului din partea fiului care locuieste cu ea si are 22 ani.Ar avea probleme cu celalalt copil?ea nu ar vrea sa-i dea spre mostenire nici o camera pentru ca nu a avut grija de ea
Buna seara,
as vrea sa imi spuneti daca sotul meu poate beneficia de indemizatia de crestea copilului in cazul in care el cotizeaza la casa de asigurari sociale,el nu este angajat dar isi plateste lunar cotizatia.Eu sunt in concediu fara plata pentru studii si nu pot beneficia de aceasta indemnizatie,dar daca incep activiatea si in aceasta perioada nasc as putea lua concediu dupa ce am indeplinit cele 12 luni de cotizare?
Buna ziua!as vrea sa ma lamuriti intr-o problema,lucrez in invatamant si pentru continuarea studiilor am luat din 1 sept 2009 concediu fara plata pentru studii,acumm sunt insarcinata in 5 luni si as vrea sa stiu daca beneficiez de concediu de ingrijire copil si de indemizatie daca in ultimele 5 luni nu am contribuit la c.a.s.Pot plati din urma si sa imi reiau activitatea pana apoape de perioada nasterii.Unde m-as putea adresa? va multumesc anticipat
lucrez in invatamant si momentan sunt in concediu fara plata pentru studii de 5 luni intre timp am ramas insarcinata,as vrea sa stiu daca beneficiez de indemnizatia de crestera a copilului daca in ultimele 5 luni nu am contribuit la asigurarile sociale.Se poate plati din urma ?Mentionez ca sunt titulara si as dori sa ma intorc la post