avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Activitate vaentin_dragan

Activitate vaentin_dragan

Răspuns la discuția succesiune
multumesc frumos dar as mai avea o intrebare mama mea vrea sa faca succesiunea fara ea si sa-mi dea mie apartamentul se poate oare??
Discuție succesiune
tatal meu a decedat acum 10 ani si nu am facut succesiunea apartamentului in care locuieste mama mea vreau sa stiu daca se poate face succesiunea fara prezenta sorei mele iar mama mea sa imi faca act de vanzare cumparare ulterior multumesc anticipat cu stimma valentin
Răspuns la discuția Am condus cu permisul suspendat
Mare greseala ai facut acu risti sa stai mult fara permis dosar penal judecata etc ai grija multa bafta
Răspuns la discuția mostenire
vaentin_dragan a scris:

buna seara am si eu o intrebare referitor la o mostenire acum 25 ani bunicul meu a decedat ramanand doar bunica s-a facut o succesiune prin care reiese ca bunica este proprietar mama mea si cu unchiul meu cedand in favoarea ei intrebarea mea este daca bunica mea poate sa ii faca act de proprietate unchiului meu fara a-i se cuveni nimic mamei mele trebuie si semnatura mamei in cazul in care bunica se hotaraste sa ii vanda unchiului?
va multumesc anticipat
cu stima D V
Discuție mostenire
buna seara am si eu o intrebare referitor la o mostenire acum 25 ani bunicul meu a decedat ramanand doar bunica s-a facut o succesiune prin care reiese ca bunica este proprietar mama mea si cu unchiul meu cedand in favoarea ei intrebarea mea este daca bunica mea poate sa ii faca act de proprietate unchiului meu fara a-i se cuveni nimic mamei mele? cu stima va multumesc
Răspuns la discuția conducere fara permis!
eu te sfatuiesc sa nu conduci pana nu ai permisul
Răspuns la discuția alcoolul la volan
cred ca vei sta mult si bine fara permis ai gresit ca nu ai acceptat o a doua proba de sange
Răspuns la discuția recalcularea acoolemiei
eu am fost in cazul tau si nu am platit decat o data in jur de 510 ron recalcularea
eu am fost in cazul tau am avut aceleasi valori in sange am facut recalculare si mi-a iesit sub 0.80 ce sa ti zic multa bafta id valy1978_2007@yahoo.com
alta data sa nu mai faci ca uite ce se intampla
eu nu mai aveam somn noptile din cauza asta
Răspuns la discuția Dosar penal pentru alcoolemie
am fost si eu in acelasi caz ca al tau dar daca astepti dupa ei ai de asteptat trebuie sa re duci sa insisti eventual cu un avocat daca ai multa bafta