Pentru o firma cu obiect de activitate constructii civile, ce cota de CAS trebuie sa plateasca firma si angajatii: pentru conditii normale, pentru conditii deosebite de munca sau pentru conditii speciale de munca?
Daca copilul de 17 ani trebuie sa plece in Elvetia intr-un schimb de experienta cu elevii de acolo, parintii fiind divortati, ii trebuie o declaratie data de parinti la notar pentru a putea parasi tara?
Ce contributii se platesc acum de catre angajat şi angajator pentru contractele de mandat la o asociaţie de proprietari.Respectivii sunt şi pensionari.
Avocata nu a fost prea combativa aşa cum a fost avocatul celeilalte părti, deşi a cerut un onorariu destul de mare 4000 ron. A recunoscut ca nu a avut cîştig de cauza, că cei care au facut evaluarea apartamentului au fost mituiţi...etc. Aş vrea sa schimb avocata când fac apel ( dacă imi accepta instanta apelul!).
la apartamentul cu 2 camere am participat şi eu cu bani dovada am un cec in original,de unde se vede că am extras o sumă mare de bani dar instanta nu a luat în considerare acest lucru.De asemeni la apartamentul cu 4 camere am adus un aport mai mare în bani, fapt certificat şi de contractul de vânzare-cumpărare unde sunt ,, cap de contract. Dar instanta nu a luat in considerare nici acest lucru ci a luat in considerare doar vechiul lui contract de vz.cump a ap. cu 2 camere!
înainte de a da instanta o hotărâre ( mentionez ca ne judecam de aproape 3 ani pentru un partaj), mi s-a comunicat ca peste o saptamână se va lua o hotărâre, avocatul meu trebuie să depună nişte concluzii, nemulţumiri?
am avut termen, am vrut sa depun alte obiectiuni pentru ca expertul evaluator nu a raspuns la primele obiectiuni, lasând aceeasi evaluare( nu a trecut si pretul pietii apartamentului motivând ca nu e cazul!), instanta nu a acceptat alte obiecţiuni urmând sa dea o sentinta dupa o saptamâna ( pe 7 feb).Ce pot sa mai fac?
Cred ca s-a dat o hotărâre nedreapta! Vă relatez cazul: cealalta parte din proces avea un apartament cu doua camere în momentul casatoriei, după casatorie s-a vândut acest apartament şi s-a cumparat pe numele ambilor soti un apartament cu 4 camere.Acum la partaj judecatoarea a ţinut cont ca a mai existat un apartament înainte, deşi nu s-au adus probe la dosar ca banii din vânzarea apartamentului s-au pus pentru cumpărarea celui cu 4 camere. Asfel judecatoarea a considerat ca o parte din proces sa ia contravaloarea a 3 camere iar cealalta parte sa ia o camera şi...copilul. E corectă aceasta decizie a jedecatorului având în vedereca s-a ţinut cont de vechiul contract de vânzare-cumpărare a vechiului apartament cunpărat ănainte de casatorie?