avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Activitate adaa_19

Activitate adaa_19

Răspuns la discuția impozitul pe a doua proprietate
buna...cel in care stai e primul ,iar cel pe care l-ai dobanditi in urma unei succesiuni este a doua.
cum pot afla o sentinta judecatoreasca pe net?
Răspuns la discuția Testament
nu poate sa faca act de vanzare cumparare deoarece este in indiviziune cu vecina. si ar mai fi ceva..el este diacnosticat cu o ateroscleroza cerebrala, parkinson. in urma acesui diacnostic mai are drept de semnatura?
este casa in care locuiesc...
pamantul este cumparat inaintea casatoriei,iar casa au facut-o impreuna. Tata traieste in concubinaj de 12 ani cu cineva si vrea sa-i faca testament pe jumatate de casa.
mai este o problema...mama e decedata iar tata este in viata .mama nu a fost trecuta pe actul casei,este numai tata. dupa moartea tatalui daca el a facut un testament nu mai exista nici o posibilitate sa cer reductiunea testamentara?
Discuție Testament
Buna ziua! As dori sa stiu si eu daca se poate darama un testament(facut la notar) de catre mostenitorul rezervatar? cate sanse sunt pozibile? Va multumesc!
Se poate face cadastru si intabulare cu act de proprietate legalizat fara a avea act original?Va multumesc!
Se poate face cadastru si intabulare daca sunttem in indiviziune cu vecina?Va multumesc
Răspuns la discuția cerere
Am o foaie de la medicul de familie in care scrie ca are arteroscleroza si insuficienta cerebrala.