Buna ziua !!
Ma puteti ajuta va rog cu un model de contestatie a unei amenzi de circulatie primita pentru depasirea alcoolemie.
Am avut alcoolemie de 0.14 mg/l in aerul expirat, iar la analiza de sange, ceruta de mine am avut rezultatul 0.00. Asadar permisul l-am primit inapoi numai ca amenda trebuie sa o anulez.
Va multumesc !
Buna !!!
Am fost agresat de 2 persoane in urma cu aprox o luna. Am primit certificat med- legal cu 16 zile ingrijiri medicale. Am depus plangere la politie si am fost de acord sa ma impac cu cei doi ,si ei sunt de acord cu suma ceruta de mine dar spun ca nu au banii doar peste o luna jumate. Cei de la politie au zis ca sa mergem sa facem un act la notar cum ca ne-am impacat si ca voi primi banii de la ei.
Eu zic ca ar fi mai bine sa las plangerea si chiar daca ajunge dosarul la parchet sa retrag plangerea cand am banii in mana !!
Si daca actul notarial este cu titlu executoriu si executorul judecatoresc nu are ce sa ia de pe ei eu raman fara nimica!
Ce parere aveti ???
Buna! Se poate face un act notarial prin care o parte se obliga la plata unei sume de bani altei in parti in decurs de o anumita perioada (de ex o luna de zile). Se poate face executare silita dc nu se respecta acest act ?
Va multumesc?
buna ziua.am inchis magazinul de haine ce il detineam ca si ii cu un an in urma dar nu am suspendat activitatea de la registrul comertului.urmeaza sa merg sa o suspend dar pana atunci am o alta problema.pe declaratia pentru finante pe ultimul an ce ar trebui sa trec tinand cont ca nu am avut activitate dar nici ii nu este suspendata.va multumesc anticipat
Buna! doresc sa va intreb daca este posibil ca politia comunitara din orasul meu(Oradea) sa amendeze un taximetrist cu suma de 1000 lei din cauza ca la un control in trafic au sesizat ca acesta avea culoarea verde la cupola taxi si taxametrul pe pozitia 'liber'. Ceea ce este mai important este ca taximetristul se afla in masina cu mine si degeaba i-am explicat la politist ca suntem prieteni si nu aveam sa ii platesc bani pe cursa nu a vrut sa inteleaga si a dat amenda pana la urma sustinand ca pritenul meu trebuia sa ia cupola de pe taxi jos.
Buna! imi puteti spune va rog daca sunt angajat la o firma cu un contract de munca cu 2 ore pe zi, in caz de spitalizare aceasta trebuie platita sau nu.
va multumesc!
Buna! Imi puteti spune va rog daca lucrand la o firma in trecut, fiind angajat cu contract de munca inregistrat la ITM nu am dus cartea de munca atunci la ei ca sa imi treaca vechimea(recunosc greseala) mai se poate oare trece acuma dupa o perioada de 2 ani? Si daca da ce trebuie sa fac?