avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Activitate ciolac

Activitate ciolac

Discuție impozit
As vrea sa stiu in cazul zilierilor care este cota de impozit care se aplica si ce declaratii trebuiesc facute? Multumesc mult.
As dori sa stiu daca un cabinet de avocatura trebuie sa plateasca de la 1 iulie acele contributii pentru pensii, sanatate si somaj si care sunt procedurile?
Discuție facturare
firma mea livreaza lemn catre o firma din brasov. Acea firma din brasov imi trimite mie o notificare care s-o inregistrez la finante prin care imi spune ca xcumparatorul va emite facturi in numele si in contul furnizorului cf art 155 alin a si b din codul fiscal.
Nu inteleg de ce si cum se procedeaza? Va multumesc!
as vrea sa stiu daca taxa administrativa adica acea taxa pentru incheierea contractului de leasing este deductibila la un cabinet de avocatura si daca, combustibilul este deductibil? daca am facturi neincasate se iau in calcul la stabilirea venitului?
daca in luna decembrie 2009 la o firma s-a efectuat o expertiza contabila extrajudiciara de marire a capitalului social dar la registrul comertului merge abia in februarie 2010 eu in contabilitate cand fac inregistrarile de marire capital social in dec 2009 sau februarie 2010?
lucrez la o firma care cumpara material lemnos de la diversi furnizori si-l transforma in cherestea. Pentru acst material lemnos trebuie sa calculez fond mediu?

Răspuns la discuția PARTAJ - societate comerciala
ciolac a scris:

Daca la o firma nu s-a declarat impozitul pe profit din motive de lichiditati, iar acum asociatii vor sa faca partajul la firma, dar niciunul nu vrea sa depuna impozitul. Ce se va intampla? Cine va raspunde si cine va plati? Unul dintre ei stia de acest impozit dar nu a vrut sa depunem declaratii rectificative.

Exista posibilitatea sa i se impute contabilului, sa zica, contabilul de ce nu a depus?
Daca la o firma nu s-a declarat impozitul pe profit din motive de lichiditati, iar acum asociatii vor sa faca partajul la firma, dar niciunul nu vrea sa depuna impozitul. Ce se va intampla? Cine va raspunde si cine va plati? Unul dintre ei stia de acest impozit dar nu a vrut sa depunem declaratii rectificative.