lucrez la o firma de retail cu sediul in arad. in prezent avem deschise 3 magazine in bucuresti si urmeaza sa deschidem un al 4 lea. trebuie sa merg sa inregistrez punctul de lucru la administratia financiara sect 4. imi puteti spune ce acte sunt necesare la dosar .
revin tot cu problema zilelor de concediu, departamentul de resurse umane sustine ca directorul general poate da o hotarare prin care sa ma oblige sa-mi iau zilele de concediu neefectuate anul trecut, 2009. este posibila o astfel de hotarare?
revin cu cateva intrebari, in perioada de preaviz cate ore sunt obligata sa vin la munca(am contract de 8 ore) , ma pot obliga la efectuarea zilelor de concediu ramase din anul 2009? si o alta intrebare este ce se intampla daca in perioada de preaviz imi gasesc un alt loc de munca?
sper ca ma puteti ajuta, lucrez la o firma de retail, la sfarsitul acestei luni se vor inchide mai multe magazine in 2 orase diferite, respectiv cluj si bucuresti, pentru a nu plati salarii compensatorii la toata lumea , unii vor fi relocati catre un alt magazin , desi acolo nu este nevoie de personal. intrebarea mea este daca refuz relocarea in alt magazin si refuz sa imi dau demisia ce se intampla? eu sincer mi-as dori sa imi primesc salariile compensatorii dar ei vor sa ma relocheze si mai mult sa imi dea concediul neefectuat de anul trecut incepand cu data de 1 februarie, am citit pe net si se pare ca daca refuz si relocarea si demisia trebuie sa imi dea ei preaviz, dupa acest preaviz ce urmeaza? o alta intrebare este daca ma pot detasa fara acordul meu.
va multumesc pentru rabdarea de a citi problema mea