avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate dutanmarioara

Activitate dutanmarioara

Sunt pensionara, mi-am dat demisia si am trimis-o pe mailul unitatii . Este necesar sa o depun si fizic ?Mentionez ca sunt bolnava si acesta este principalul motiv si al doilea motiv fiind al stresului la care sunt supusa si din cauza volumului mare de sarcini , multe nu sunt atributiile mele
Buna ziua! Daca vreau sa imi dau demisia mai beneficiez de plata concediului neefecuat? Menționez ca am contract de munca pe perioada determinata si sunt pensionata.
Sunt pensionata dar lucrez in continuare cu contract de munca, vreau sa renunt, in aceste condiții ce trebuie sa fac , sa-mi dau demisia sau sa cer sa/mi inceteze contactul de munca deoarece sunt bolnava si nu mai fac fata problemelor?
La 1 iulie 2023 am îndeplinit condițiile de pensionare , dar am cerut continuarea activitatii ca bibliotecara cu contract pe perioada nedeterminata si secretar1/2 peroada determinata. La 30 .04. 2024 am depus dosarul de pensionare si luna aceasta am primit si pensia si salariu. Lucrez in invatamant si vreau sa stiu daca mai pot lucra si daca contractele de munca raman aceleasi in continuare sau se incheie altele? Cu ce data sa închid vechile contracte?
Buna seara! Eu si sotul meu decedat suntem proprietari unei garsoniere. Pot sa o dau spre inchiriere unei persoane pana fac succesiunea. Multumesc!
Discuție Salarizare
Incadrarea s-a facut la 21 octombrie. In 13 noiembrie ce salariu voi primi? Mentionez ca nu sunt bugetar.
Mulțumesc!

Claudia-Elena Mardare a scris:

Buna ziua!
Dumneavoastra veti avea jumatate din masa succesorala lasata de parinti, iar copiii fratelui cealalta jumatate, pe care o vor imparti in mod egal.

Sunt bibliotecara, am studii postuniversitare PROFESORI DOCUMENTARISTI.
Am adresa de la Ministerul invatamantului prin care mi se echivaleza studiile si in care mi se spune ca pot fi platita cu studii superioare ca bibliotecar. Am aprobarea consiliului de administratie al scolii de a-mi transforma postul in bibliotecar cu studii superioare , dar transformarea intarzie, nu stiu la cine sa ma mai adresez!
Discuție factura vodafon
cand se prescrie datorie la o factura Vodafon?
Discuție factura vodafon
Am primit de la Sc Factoring SRL o somatie de plata privind un contract Vodafon care expira in decembrie 2007 si aveam o suma de plata sub 100 ron cu care nu am fost de acord intrucat eu am sunat sa-mi intrerupa contractul si sa platec diferenta din punctele pe care le aveam. I decembrie o somatie de plata de 900 ron iar acum in 24 ianuarie2010 am primit alta somatie cu un debit de 1005 ron pe care trebuie sao achit pana pe 21/01/2010.cum trebuie sa procedez ca nu am posibilitaea sa platesc atatia bani si ei imipun penalitati in continuare.