avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Activitate Armando28

Activitate Armando28

Buna ziua!

Mi-au expirat al doilea set de numere rosii, si aseara am fost prins de politie cu masina la o plimbare scurta. Ce risc in aceasta situatie? Mentionez ca am dat o declaratie in care am recunoscut ca am gresit si mi s-a retinut permisul de conducere, in schimbul lui eliberandu-mi-se o dovada pentru circulatie pentru 15 zile. Cat de grava este situatia? Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra! #-o #-o #-o
Buna ziua,

As dori sa stiu pentru mine ca viitor co-parteneriat firma IT urmatoarele:
Daca pot obtine reducerea de tva pe firma pentru lucrurile cumparate, acesteafiind strict necesare bunei desfasurari ale activitatii firmei?
Ce demersuri trebuiesc facute la infiintarea unei firme noi?
Ce plati trebuiesc facute catre stat?
Ce fel de angajati trebuie sa am in plus, fata de specialistii IT necesari bunei desfasurari ai firmei?
Va Multumesc Frumos Anticipat!
Răspuns la discuția 8136/215/2011 executare silita
Va multumesc frumos!
Buna ziua,
Mi-am pierdut serviciul si am ramas restant cu 2 credite la 2 banci in 2010. M-am descoperit intamplator pe google cu dosarul 8136/215/2011 la Judecatoria Craiova, pentru executare silita; intra in vigoare la 21.03.2011. Mentionez ca nu am nimic pe numele meu. Vreau sa stiu daca mai este in vigoare acest dosar si daca am sa scap de executarea silita vreodata si in ce termeni?
Va multumesc frumos si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.
Discuție Salariat?
Buna ziua! Vreau sa va intreb daca sunt inregistrat ca insotitor pentru cineva si iau bani, pot sa ma angajez cu carte de munca la un serviciu?
Buna ziua!
Am aflat azi 14.04.2014 cu stupoare ca ultima luna din cei 2 ani de indemnizatie trebuie sa primeasca tata banii in urma depunerii unui dosar pana la implinirea varstei de 2 ani ai copilului.
Sa fiu mai explicit! Fiica mea s-a nascut pe 11.04.2012. Indemnizatia de crestere a copilului a luat-o mama intrucat doar ea lucra, eu fiind pensionat pe caz de boala. La vremea cand am facut actele premergatoare pentru indemnizatie mie nu mi-a zis nimeni absolut nimic legat de factul ca ultima luna o sa iau eu acei bani, si nu sotia.
Azi cand trebuiau sa intre indemnizatia fetitei am fost sa ridic banii de pe card si am observat ca erau mai putin de jumatate din ei; drept urmare am fost sa ma interesez. Raspunsul care l-am primit pt mine a fost unul halucinant: "Dumneavoastra ca tata trebuia sa luati banii de pe 12.03 pana pe 11.04.2014. Intrucat dosarul trebuia depus pana pe 12.03.2014, chiar daca sunteti pensionat pe caz de boala, numai puteti face nimic pt a recupera acei bani!!!".
Ce intrebare va adresez dumneavoastra: Eu fiind din Craiova, Unde trebuie sa merg si cum fac sa-mi recapat drepturile(locatie, nr de telefon)?
Cu respect va salut si astept cu nerabdare raspunsurile dumneavoastra!
Am citit in 2012 martie ca trebuia sa fiu executat de un executor judecatoresc, insa nu s-a intamplat, iar proprietar am devenit ieri :D . In aceste conditii se poate punere in aplicare o noua executare silita?
Am avut acum ceva timp 2 banci, pe care nu le-am mai platit din 01.01.2010. Bancile au fost facute in 2006 si 2007. Deoarece m-am imbolnavit, am ramas fara serviciu si am intret in incapacitate de plata. Pana in momentul de fata nu am avut nimic pe numele meu. Problema se pune astfel: Incepand de acum sunt propietarul unel locuinte la tara in valoare de 50.000 de lei. Firma care a cumparat creditele mele de la banci, poate sa ma execute silit si sa-mi ia propietatea de la tara? Mentionez ca bancile au fost facute cu buletinul, fara nici un fel de gaj. Va rog mult de tot sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc anticipat!
Discuție Drept de munca?
Sunt pensionar M.Ap.N din 2010 cu gradul 2 de invaliditate( m-am imbolnavit de epilepsie!). As dori sa stiu daca pot sa lucrez la patron ca programator fara a-mi pierde pensia? Mentionez ca am 30 de ani si mi s-a oferit acest serviciu de programator!
Va multumesc anticipat!
Povestea mea incepe in anul 1977 cand o familie cu doi copii isi pierde tatal,implicit sotul!In urma decesului tatalui,mostenirea se imparte intre sotie si cei doi fii,cel putin asa arata actul de proprietate!Timpul a trecut si copii au crescut(unul 48,celalalt 51).Cel mic a ramas cu mama lui in locuinta,intre timp a gasit o femeie cu care a stat impreuna 5 ani fara nici un fel de legamant!In luna martie anul acesta respectivul a decedat,iar "concubina" si-a facut bagajele si a plecat fara nici un fel de remuscare.In contractul casei,acum mai sunt doar mama si fiul cel mare!Saptamana aceasta "concubina" a venit in lipsa propietarei,a intrat in casa cu un rand de chei si i-a furat acesteia certificatul de nastere,de casatorie,de deces al sotului si cel al fiului,2 exemplare din actul de proprietate,precum si buletinul acesteia!Intrebarea mea este urmatoarea:ARE ACEASTA "CONCUBINA"VREUN DREPT ASUPRA PROPRIETATII SI TOT CE TINE DE ACEASTA?