Se poate vinde că persoana fizică către o altă un imobil fără carte funciară in ideea să se ocupe cumpărătorul de tot, în baza unui contract la notar?
Am achiziționat acum cativa ani un teren intravilan intr-o comuna la ceva distanță de orașul meu, am acte de vanzare cumpărare, carte funciară pe numele meu dar nu am înregistrat actul la primăria comunei deci impozitul îl plătește vânzătorul încă Bani care i-a încasat de la mine! Întrebare ce implică că nu am declarat primariei! De fapt asta o să rezolv f.curand! Deci ce implicații voi suporta??
La societatea unde lucrez incepand cu luna noiembrie 2013 asociatii au hotarat acordarea sporului de noapte pentru salariatii ce efectuau ore de noapte,drept pentru care am intocmit acte aditionale la CIM ,am intregistrat si in Revisal si apoi transmis evident, dar s-a schimbat modificarea pentru ca s-au redistribuit oamenii si nu s-au mai efectuat ore de noapte.Intrebare retorica: trebuia modificat in Revisal? Trebuia si comunicat la ITM ? Acum cred ca este tarziu,ce risc exista? Dar cum niciodata nu e tarziu...Va rog din suflet ajutati-ma! A trecut timpul crezand ca se va reveni la formatiile anterioare dar nu......Ce ma fac????
am primit o decizie de efectuare a unei plati restante catre orange si am un debit de 672,64 lei penalizari de 672,64 lei dobanda legala de 142,87 lei si o taxa de reziliere de 113 lei.Intrebarea este este posibil ca penalitatile +dobanda +taxa sa fie mai mare de o data si jumatate decat debitul??????? Ce se intimpla cu noi, unde traim,
numai sanctiunile sunt la putere in tara asta?! Sa nu se inteleaga gresit debitul il recunosc si nu-l contest,trebuie achitat.Dar cum statul mi-a luat un an din salariu sa mai astepte orange-ul un pic............Va multumesc anticipat celor ce-mi veti raspunde!:((
Am renuntat la ctr de televiziune prin cablu deoarece am vandut apartamentul si firma de cablu a emis o factura cu o taxa de reziliere.Le-am trimis legea cu paragraful ce cuprinde clauza abuziva de plata a unei sume fixe contrar legii, si printr-o firma de recuperare, ma tot someaza la modul agresiv sa platesc suma de 127 lei.Ce sa fac? Nu inteleg de ce ei nu respecta legea????? Eu trebuie sa cedez ????
Va multumesc, inteleg ca am dreptul sa reziliez contractul fara plata unei sume fixe!
In data de 01.07.2012 am incheiat un contract de tv prin cablu cu firma UPC pe o perioda de 1 an si in data de 01.08.2012 am vandut apartamentul si m-am mutat la tara.In judet aceasta firma de cablu nu emite. Am achitat o singura factura ,am anuntat la sediu ca am vandut apartamentul si acum doua saptamani am primit instiintare de la o firma de recuperare Coface ca am un prejudiciu de achitat firmei de 125 lei reprezentand cvl taxa de reziliere anticipata si inca o luna de abonament.
Stiam ca exista o lege prin care rezilierea anticipata nu este taxata.Va rog sa-mi spuneti daca au dreptate dar ma simt furata ... cai nu am beneficiat de serviciul lor,Va multumesc Camelia Savoiu
utilitatile respectiv energie electrica ,gaz metan etc se pot plati in numele persoanei fizice conform contractului ? se pot evidentia pe cheltuiala cu tva sau fara ? sunt deductibile fiscal ? care este forma legala de achitare si inregistrare a acestora? Va multumesc mult!