avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Activitate cerda

Activitate cerda

Buna ziua tuturor.
As dori parerea unui specialist in legatura cu subinchirierea intre parinte si copil.
Speta mea are urmatoarele:un fiu divortat care a revenit in casa tatalui,vaduv de 4 ani,domiciliul fiului este in casa parinteasca,fiul refuza sa plateasca cheltuielile comune in jumatate dar beneficiaza de tot confortul si foloseste toate dotarile existente,mizand pe faptul ca este mostenitorul mamei lui ba chiar copropietar.
este posibila incheierea unui act de subinchiriere?
Buna ziua,doresc sa stiu ce urmari are iesirea din indiviziune a sotului supravietuitor,asupra copiilor,daca acesta(sotul supravietuitor)incheie o alta casatorie? va multumesc
AM FOST CONTEMPORANI CU ....EL,NE-A FACUT COMUNISMUL MAI USOR DE SUPORTAT,NU VRETI CA UNA DIN POEZIILE LUI SA DEVINA IMN NATIONAL?
IMPOSIBIL SA NU GASIM CEVA CE NI SE POTRIVESTE,CAND ,EL AFACUT PENTRU FIECARE DIN NOI O POEZIE!
Cum v-am mai spus ,eu am 37 de ani, voi cei care va puteti lauda ca a-ti trecut prin doua regimuri(comunist si democrat)ca si mine,cum vi se pare trecerea timpului acum?
Pentru mine trecea foarte repede, cand eram in vacanta si mai erau 2 saptamani si incepea noul an scolar,mai ales ca abia la inceput de septembrie la tara era cea mai mare distractie si noi trebuia sa ne intoarcem acasa si parintii ne luau la verificat caietele cu temele pentru vacanta,care caiete erau "curate",si incepea nebunia cu rezolvarea problemelor, nu mai iesiam afara,ca trebuia sa citim lectura obligatorie,hai ca nu o mai lungesc,stiti si voi cum era si intelegeti ce vreau sa spun!Era copilaria!
Hai sa mai fim copii!

P.S.
Si totusi,eu cu cine votez?
vezi discutiile deschise de mine!
Răspuns la discuția sfarsit de saptamana
Se vede ca sunteti optimist!?Va multumesc ,si este incurajant cand in afara de mama si tata sunt si altii care transmit astfe de mesaje,inca odata ...multumesc!
Eu sunt Dana,
imi pare bine sa fiu alaturi de voi,am 37 de ani si de 6 ani locuiesc in Italia.
Pe vremea cand eram acasa in Romania,imi petreceam timpul liber sau sfarsitul de saptamana,la munte,la prieteni acasa,la club.Acum este mai bine,merg la mare ,merg la munte sau in statiuni cu ape termale(gratuite),tot impreuna cu prietenii,dar nu este ca acasa!Va intreb pe voi cei care traiti in Romania si aveti un salariu de toata rusinea lumii civilizate,va mai permiteti sa aveti vacante?...sau macar ,un sfarsit de saptamana relaxant?
Eu vreau sa ma intorc acasa!!!
Ce ma sfatuiti?
Va doresc sanatate si va salut cu respect!:
kissing:
Buna seara tuturor!
Avand in vedere ca de 20 de ani, in functiile importante de decizie din ROMANIA, se afla aceeasi oameni,noi cei care stam si privim din afara fenomenul si nu avem alte alternative decat aceeasi politicieni,"NOI CU CINE VOTAM?"
Poate veti spune ca este prea devreme sa-mi pun problema cu cine votez,dar sincer am ajuns la concluzia ca votul meu chiar nu mai conteaza,regret nespus efortul persoanelor in varsta(care ziceau ca le-au vazut pe toate)care, ca si mine la fiecare scrutin merg constiinciosi sa-si exercite dreptul GARANTAT DE CONSTITUTIA ROMANIEI, cititi va rog si art.47 alin 1 din constitutia romaniei,sau nu ,mai bine cititi constitutia romaniei!Este o rusine ce se intampla cu tara noastra!
Imi cer iertare, si totusi ,"EU CU CINE VOTEZ?"
VA DORESC ,MULTA SANATATE!
Răspuns la discuția Pensia privata
Multumesc!
Răspuns la discuția Pensia privata
Multumesc pentru raspuns!
Discuție Pensia privata
Buna ziua,zilele trecuta am aflat (de la televizor?) ca firmele de asigurare isi impart dupa bunul lor plac asiguratii la pensia privata,concret daca eu am un contract cu firma de asigurare x,ei au dreptul sa-mi transfere contractul firmei de asigurare y,fara acordul meu?
Nu stiu daca este doar un zvon ,dar cum in acest moment nu pot verifica personal,doresc sa stiu daca teoretic este posibil?
Multumesc mult si spor la munca tututror