CU BULETINUL,VA MULTUMESC
buna ziua,ce acte sunt necesare pentru a merge copilul minor in strainatate vacanta? sant divortat de 5 ani de mama copilui am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila ,specific copilul va merge in stainatate cu sora mea,mai simplu nu va fi insotit de nici unul dintre parinti,deci va rog frumos ce acte sunt necesare,va multumesc foarte mult,.o zi buna.
buna ziua,as dori sa stiu daca sa aprobat dublarea alocatiei pentru copii si de când se aplica.va multumesc mult, o zi minunata tuturor.
multumesc pentru raspuns,mai am o rugaminte catre cine trebuie sa fac cererea de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti ,va multumesc mult,o zi buna.
buna ziua,am avut un proces la oradea ,decizia finala sa dat pe 17.04.2013,iar hotararea judecatoreasca nu a venit nici acuma,puteti sa imi spuneti si mie care este durata legala pana imi vine aceasta hotarare judecatoreasca,multumesc foarte mult,o zi buna.
[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Buna seara,recent am obtinut custodia copilului care a fost in grija mamei pana in aprilie 2013,cum trebuie procedat pentru trecerea alocatiei la domiciliul actual al copilului(noul si vechiul domiciliu sunt in judete diferite hunedoara-bihor)va multumesc frumos.
.
va multumesc foarte mult,o zi buna,la revedere.
buna ziua,am divortat de 3 ani,impreuna avem o fetita de 11 ani ,in urma hotararii jucatoresti fetita a ramas la fosta sotie,acuma am cazut de acord verbal cu fosta sotie ca fetita sa-mi fie mie incredinta dupa ce se termina anul scolar(iunie 2013),va rog sa imi spuneti si mie ce pasi legali trebuie facuti ca fetita sa imi fie mie incredintata,mai mentionez ca fetita este de acord sa vina sa locuiasca cu mine.va multumesc. mentionez ca la momentul acesta mi se retine pensie alimentara.
buna dimineata,zilele urmatore trebuie sa platesc o sulta fostei sotii contravaloarea apartamentului(am ramas eu in apartament)trebuie sa mergem la un notar sa schimb cotractul de pe apartament unde santem trecuti amandoi doar pe numele meu,dar fosta sotie nu poate sa se prezinte si am inteles ca o va reprezenta un avocat.va rog sa imi spuneti este in regula ca va semna actele respectivul avocat si daca ai dau suma de bani.va multumesc,o zi buna.
buna ziua tuturor,am ajuns cu fosta sotie la intelegere privind apartamentul,eu trebuie sa ai platesc ei o suma de bani, este de acord sa mergem la un notar sa facem tranzactia eu doresc dupa aceasta tranzactie sa fiu numai eu in contract pe apartament,va rog sa imi spuneti toate detaliile cat dureaza sa facem actele si cam cat costa aproximativ si de ce acte am nevoie,va doresc o zi buna,astept.