SUNT UN TATIC CE AM FOST ANGAJAT LA O FIRMA TIMP DE 10 LUNI CU CONTRACT PE PERIOADA DETERMINATA LA 6 ORE.POT LUA CONCEDIU DE CRESTERE COPIL DACA AM LUCRAT DOAR 10 LUNI ???????????
SOTIA MEA NU LUCREAZA ,POT BENEFICIA EU DE CONCEDIU POST NATAL PT A FACE CELE 2 LUNI LIPSA PANA LA CELE 12 LUNI DE COTIZATIE?????
Buna ziua!
am avut un accident auto in Germania si mi s-a luat permisul de conducere.Mi-a venit acasa(in germania) o informare ca trebuie sa dau un examen ca sa-l recuperez, mentionez ca aici muncesc si permisul e obtinut in romania. Pot sa dau acel examen in romania deoarece nu stiu sa scriu in germana?
Buna ziua!
Bebelasul meu a castigat un premiula o revista.
Am revendicat premiul printr-un mail dar nu am primit nimic desi au trecut 60 calendaristice iar data de primire a premiului era de 30 de zile calendaristice.
Cum pot primi acest premiu?
Va multumesc!
Buna ziua!
pe data de 18 mai fac un an decand lucrez cu carte de munca iar pe data de 7 mai ar trebui sa intru in prenatal.am inteles ca prenatalul nu se impoziteaza si pt a beneficia de indemnizatie trebuie sa ai venituri impozitabile in ultimele 12 luni.
pt cateva zile o sa ma afecteze cumva?
va multumesc!