avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate adelina_bogdana

Activitate adelina_bogdana

SUNT UN TATIC CE AM FOST ANGAJAT LA O FIRMA TIMP DE 10 LUNI CU CONTRACT PE PERIOADA DETERMINATA LA 6 ORE.POT LUA CONCEDIU DE CRESTERE COPIL DACA AM LUCRAT DOAR 10 LUNI ???????????
SOTIA MEA NU LUCREAZA ,POT BENEFICIA EU DE CONCEDIU POST NATAL PT A FACE CELE 2 LUNI LIPSA PANA LA CELE 12 LUNI DE COTIZATIE?????
Discuție permis auto
Buna ziua!
am avut un accident auto in Germania si mi s-a luat permisul de conducere.Mi-a venit acasa(in germania) o informare ca trebuie sa dau un examen ca sa-l recuperez, mentionez ca aici muncesc si permisul e obtinut in romania. Pot sa dau acel examen in romania deoarece nu stiu sa scriu in germana?
Buna ziua!
Bebelasul meu a castigat un premiula o revista.
Am revendicat premiul printr-un mail dar nu am primit nimic desi au trecut 60 calendaristice iar data de primire a premiului era de 30 de zile calendaristice.
Cum pot primi acest premiu?
Va multumesc!
Va rog sa-mi spune-ti daca mai sunt valabile carnetele de CEC IN CARE ULTIMA OPERATIUNE S-A FACUT IN ANUL 1990?
va rog sa-mi spuneti in cat timp de la nastere se poate depune cererea pt salariu unic la nastere cf cmm?
Pute-ti sa-mi spuneti si mie cun va modifiva ordonanta de cuvern privind salarizarea pe 2011 indemnizatia de crestere a copilulu.
va multumesc!
Discuție alocatie copil
buna ziua!
daca copilul s-a nascut in luna iulie si dosarul pt alocatie a fost depus in septembrie o sa primesc alocatia retroactiv, nu?
Discuție alocatie copil
Va rog daca stie cineva cat mai este alocatia la copii sub 2 ani?
Buna ziua!
pe data de 18 mai fac un an decand lucrez cu carte de munca iar pe data de 7 mai ar trebui sa intru in prenatal.am inteles ca prenatalul nu se impoziteaza si pt a beneficia de indemnizatie trebuie sa ai venituri impozitabile in ultimele 12 luni.
pt cateva zile o sa ma afecteze cumva?
va multumesc!
Discuție nastere bebe
buna ziua!
va rog sa-mi spuneti daca stiti ceva de noua lege prin care se ofera 500 de euro la nastere?
de cand intra in vigoare?
multumesc