avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Activitate luminitafiraru

Activitate luminitafiraru

Discuție partajul
Am divortat acum 14 zile si doresc sa fac partajul.Dupa ce perioada se face?
Discuție carte de munca
imi cer la servici pt cartea de munca , certificat de casatorie iae eu sant in divort ,ce trebui sa fac?
Răspuns la discuția hotararea de divort
MULTUMESC MULT
Răspuns la discuția partajul
Multumesc ptr mesaj,cum ma sfatuiti sa fac,parintii mei nu au act cu mine ca ne-au dat suma aceea de bani.Este adevarat ca la partaj nu se admit rude de gradul 1? VA MULTUMESC
am primit hotararea de divort (comunicarea),ce trebuie sa fac acuma si care sant pasii urmatori.Mentionez ca nu am mers la nici o infatisare,si nu cunosc formalitatile.Sant de acord cu ceea ce a hotarat instanta. VA MULTUMESC
Discuție partajul
am fost casatorita4 ani de zile si inaite de casatorie am stat in concubinaj 5 ani.LA divort care s-a incheiat luna trecuta nu am vrut sa merg,dar a-si dori sa fac partajul deoarece avem lucruri si casa ,masini in comun.Parintii mei mi-au dat 10000 euro si i-am investit pe terenul lui care i-l avea mostenire,toate actele sant la el si eu nu figurez nicaieri ,ca am contribuit si eu.Asta e ma pacalit,dar sper ca instanta sa-si faca dreptate.Ce ziceti.I-mi puteti da un raspuns.
Răspuns la discuția contractul de colaborare
luminitafiraru a scris:

BUNA SEARA,am si o rugaminte daca ma poate ajuta cineva.Lucrez la o firma de 1 an de zile cu contract de colaborarepe o perioada de 6 luni,m-i s-a reanoit de 2 ori ,pe data de 28 martie i-mi expira contractul,si cred ca urmez sa fiu data afara cum a facut si cu ceilalti.INTREBAREA MEA este de cate ori are dreptul de reanoire si ce ma invatati sa fac.COLEGII mei carora le-a expirat contractul i-a obligat sa-si semneze demisiile. va multumesc.
BUNA SEARA,lucrez intr-o s c de 1 an de zile cu contract de colaborare de 6 luni,acest contract a fost prelungit de 2 ori,expirand pe data de 28 februarie.Am rugamintea daca ma puteti ajuta sa-mi spuneti de cate ori are voie sa-mi prelungeasca acest contract si care sant avantajele de nu face pe durata nedeterminata.?Cred ca nu-l mai prelungeste si urmez dupa ceilalti colegi care le-au expirat contractele si au fost pusi sa-si semneze demisiile in alb.Va rog sa ma sfatuiti ce este de facut in situatia asta si cui sa ma adresez. VA MULTUMESC
BUNA SEARA,am si o rugaminte daca ma poate ajuta cineva.Lucrez la o firma de 1 an de zile cu contract de colaborarepe o perioada de 6 luni,m-i s-a reanoit de 2 ori ,pe data de 28 martie i-mi expira contractul,si cred ca urmez sa fiu data afara cum a facut si cu ceilalti.INTREBAREA MEA este de cate ori are dreptul de reanoire si ce ma invatati sa fac.COLEGII mei carora le-a expirat contractul i-a obligat sa-si semneze demisiile. va multumesc.