avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Activitate sandel25

Activitate sandel25

Răspuns la discuția ZILE LIBERE 5 PT NASTERE COPIL
ma refeream la partea suplimetara de 10 zile ca urmare a unui curs de puericultura !!!
Răspuns la discuția ZILE LIBERE 5 PT NASTERE COPIL
si daca de la fostul angajator nu am o asemenea hartie, la cererea acestuia trebuie sa-i fie acordat acest concediu ?
Răspuns la discuția ZILE LIBERE 5 PT NASTERE COPIL
cine verifica daca un salariat a mai beneficiat de concediul de 10 zile ca urmare a cursului de puericultura la un loc de munca ce l-a avut anterior???? Am acest caz de rezolvat !!! Va multumesc !!!
Discuție ce inseamna?
Solutie: Admite recursul. Caseată în parte sentinţa recurată şi trimite cauza spre rejudecare către Judecătoria sector 2 ......

Au fost mai multe capete de cerere castigate in prima instanta !!!
termenul de prescriptie este de 2 ani conform legii 50/1991
Discuție ref recurs
Am urmatoarea speta:
ma judec cu fostul angajator asupra unor drepturi salariale, am castigat pe fond la TMB si fostul angajator a declarat recurs. In cererea de recurs avocatul angajatorului in loc sa o formuleze pe numele meu a trecut numele si adresa altei persoane, se poate respinge recursul din aceasta cauza?
Răspuns la discuția modificare unilaterala salariu
orice modificare a CIM-ului cu privire la drepturi salariale se face numai prin ACORDUL partilor consfiintit intr-un act aditional la CIM !!! Unilateral nu poate fii modificat !!!
prima de vacanta personalul contractual bugetar nu primeste !
In 13.01.2010 au fost incheiate contracte de munca pe coeficientii din Legea 330, inainte de de aparitia normelor de aplicare. La data de 01.07.2010 s-au facut acte aditionale pentru diminuarea cu 25% a salariilor, si a ramas perioada 13.01.2010 - 31.06.2010 neacoperita, deoarece prin normele de aplicare nu se mai aplicau coeficientii din legea 330, si s-au platit alte sume decat cele din contractele incheiate!! Mentionez de asemenea ca este o institutie bugetara, si am nevoie de ajutor in gasirea unei rezolvari cu privire la perioada neacoperita !!! Va multumesc !!!
deci ma pot inscrie de exempul in colegiul consilierilor juridici din transporturi !!!