avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate MIRITA IONEL

Activitate MIRITA IONEL

DACA FAC UN CONTRACT DE INCHIRIERE IN PREZENTA UNUI AVOCAT ESTE SUFICIENT CA ACESTA SA PUNA STAMPILA SI SEMNATURA SAU MAI TREBUIE SA SCRIE CEVA ?
instanta a dispus o hot jud. prin care constata nulitatea absoluta a unui titlu de proprietate in parte si obliga comisia locala sa modifice noul plan parcelar pt o diferenta de teren.ce face comisia elibereaza un alt titlu?
Discuție perfectare acte
daca vanzatoarea nu vrea sa faca acte, pot sa merg la un executor judecatoresc sa-i faca o notificare ?
Discuție minori
minora prinsa pe autobuz fara bilet,dar si fals privind identitatea.si-a platit amenda .o va trimite in instanta sau ii da avertisment sau mustrare?
speta; am cumparat un teren in 1996 cu chitantade mana. vanzaroarea nu avea titlu,nu si-a facut succesiunea, avand si alti mostenitori.pot sa fac actiune in const. sa se constate dreptul fiecaruia,si sa se emita o hot. care sa ramana def. ca act?
Discuție fond funciar
daca vanzatorul are pv de punere in posesie a terenului inseamna ca are si titlu ?
IN 2000-2001 AM CUMPARAT UN TEREN CU CHITANTA DE MANA SI MARTORI.VANZATOAREA NU ARE TITLU DE PROPRIETATE SI NU VREA SA-SI DESCHIDA SUCCESIUNEA . CE POT SA FAC ? SA FAC O ACTIUNE IN CONSTATARE SI SA CHEM SI CEILALTI MOSTENITORI ,SAU CE ACTIUNE SA INTRODUC PT A SE PRONUNTA O HOT CARE SA TINA LOC DE ACT ?