avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters132756

Activitate ContSters132756

Bună ziua.As dori sa știu cum se aplica servitutea de lumina ,la bloc.o vecina de la un etaj superior, a plantat un copac de talie inalta.In câțiva ani, eu nu o sa mai am lumina de la soare deloc,întrucât copacul e plantat cam la 5 m de bloc,în gradinita aparținând primăriei,iar apartamentul e situat cu fata spre Sud.Va mulțumesc!
Buna ziua.In urma cu 7 ani am achiziționat un apartament la bloc la etajul 1,In fata acestuia aflându-se o gradinita de care nu se îngrijea nimeni.Dupa 6 ani m-am hotărât sa fiu eu cea care se va ocupa de acest spațiu. După ce am curățat locul și am plantat mai multe flori,vecina mea de la un nivel superior,a plantat un tei.In câțiva ani,acest copăcel îmi va obtura toată lumina,lucru pe are nu mi-l doresc.Ce pot face în privința asta?Nu trebuia sa ne dam acordul toti vecinii afectati?Menționez ca nu se poate vorbi cu aceasta femeie ,întrucât apelează la instanta pt orice problema.Va mulțumesc.
Bună ziua.intr-o situație oarecum asemănătoare sunt și eu...dar...din cate știu eu firma într-adevăr nu este obligata sa ne primească înapoi mai devreme.singura obligație ar fi ca după suspendarea CCC-ului sa ne tina la serviciu min 20 zile.
Buna ziua.In urma cu 7 ani am achiziționat un apartament la bloc la etajul 1,In fata acestuia aflându-se o gradinita de care nu se îngrijea nimeni.Dupa 6 ani m-am hotărât sa fiu eu cea care se va ocupa de acest spațiu. După ce am curățat locul și am plantat mai multe flori,vecina mea de la un nivel superior,a plantat un tei.In câțiva ani,acest copăcel îmi va obtura toată lumina,lucru pe are nu mi-l doresc.Ce pot face în privința asta?Menționez ca nu se poate vorbi cu aceasta femeie ,întrucât apelează la instanta pt orice problema.Va mulțumesc.
am terminat facultatea de management la tulcea ,din cadrul univ ecologice bucuresti ,in 2008.am facut dosarul pe care l-am predat sub semnatura celor de la tulcea,urmand sa ma prezint la licenta la bucuresti.cu cateva zile inainte de acea zi am primit un telefon prin care eram anuntata ca dosarul nu se gaseste si sa dau nr de chit a taxei de licenta sa se faca alte investigatii.zis si facut,sa mi se zica ca s-a gasit lucrarea de licenta,restul dosarului fiind o problema de timp.am sustinut examenul si lucrearea de licenta-am luat cu 9,33.numai ca acum nu mi se elibereaza diploma pt ca nu exista restul dosarului.de la tulcea mi se spune ca s-au predat toate dosarele,iar de la facultate ca nu exista dosarul meu.doar al meu.ce pot sa fac?sa ajung la politie cu plangere penala,sau in tribunal?de 3 ani duc aceeasi munca de lamurire si nimeni nu are raspuns pt mine.iar eu nu am nici un act de studii.nici diploma de bacalaureat nici diploma de licenta.#-o
vreau sa devin pers fizica autorizata si nu stiu care e diferenta dintre asta si o societate comerciala.ma intreseaza pt a desfasura o activitate in turism.