avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate gabitza_36

Activitate gabitza_36

Buna ziua!Eu sunt pensionara gr3,dar in acelasi timp lucrez 4ore, am si certificat de handicap gr2 accentuat deoarece am o boala autoimuna, as dori sa va intreb daca eu ca si salariat beneficiez de anularea cass ?
buna ziua am o intrebare pt dumneavoastra de curand am primit o mostenire si as vrea sa stiu daca de aceasta mostenire va putea beneficia si sotul meu adica,sa figureze ca proprietar impreuna cu mine pe actul de mostenire?va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra..
Răspuns la discuția spor de noapte
Va multumim frumos pentru raspunsuri!!
Răspuns la discuția spor de noapte
Timpul de lucru il stim este specificat in fisa postului pe noi ne intereseaza la care salariu de baza se aplica in continuare la 675 sau 846?
Discuție spor de noapte
Buna ziua, as avea si eu o problema si va rog daca se poate sa ma lamuriti.Sotul meu lucreaza la o scoala gimnaziala avand functia de agent de paza, si a primit spor de noapte 25% la salariul de baza atunci salariul era 675lei.Sa introdus vechimea,sa taiat din salariu 25% s-au dat inapoi si in prezent are un salariu de baza de846 lei in conditiile in care sa emis o ordonanta in care se specifica ca salariul tarifar minim la personalul nedidactic auxiliar este 812lei ,el primeste spor de noapte tot la 675lei.A intrebat la contabilitate si i sa raspuns ca nu stie de ce ,ca programul e de vina ,de aceea va rog pe d-voastra sa ne lamuriti daca se poate la ce salariu se aplica 25% spor de noapte??
Răspuns la discuția pensia de invaliditate
Va multumesc pentru raspunsuri !
Buna ziua,ma confrunt cu o problema si as dori daca se poate sa ma ajutati cu niste lamuriri. Am fost pensionata gradul 3 de invaliditate incepand cu data de 11februarie cand mi sa spus ca nu mai am dreptul sa lucrez decat 4ore si asta daca vreau ca nu ma obliga nimeni sa lucrez.Am dus aceea decizie medicala la serviciu si de atunci nu am incetat activitatea lucrez asa cum mi sa spus dar problema este ca doamna care face statele spune ca nu poate decat de la 1 martie sa imi faca o decizie ca lucrez 4 ore si ca perioada 11-28feb ma va plati tot norma intreaga ca nu ii da voie programul sa modifice,si eu acum va intreb nu mi se va sista pensia cand am sa apar platita 8ore?Mentionez ca am depus o cerere cu data de 11feb in care solicit modificarea timpului de lucru.multumesc
Discuție minor 16 ani
Buna seara, am si eu o problema si nu stiu unde sa ma adresez, de aceea as vrea daca se poate sa ma ajutati!Baiatul meu are 16 ani si ar vrea sa plece in vacanta in spania la sora lui care locuieste acolo si intrebarea mea este daca poate pleca neinsotit si ce conditii trebuie sa indeplineasca?va multumesc!
Discuție pensie
buna ziua,as dori daca se poate sa ma lamuriti daca mama mea cu 10ani si 8 luni vechime in campul muncii si 59 ani poate beneficia de pensie si in ce conditii?va multumesc!
Răspuns la discuția pensie de invaliditate
da am aceea indemnizatie nu m-am exprimat corect si nu eram incadrata in grad de handicap atunci cand am inceput sa lucrez am aceea indemnizatie de un an de zile dar ma interesa daca ma pot pensiona cu vechimea pe care o am