avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate geygells

Activitate geygells

În primul rând, vreau să vă urez dvs. şi tuturor membrilor acestei comunităţi "La mulţi ani !". Apoi vreau să "despicăm în patru" acest subiect. Ce înseamnă să îmi aleg un alt furnizor de energie electrică ? Înseamnă că în loc de "Enel" sau cum îi spune la vechea Seta, să aleg un altul; dar mă lovesc de o problemă: firele care îmi aduc curentul la poartă sunt ale lui Enel şi acesta, în nici un caz nu îi va da voie noului meu furnizor să îmi livreze mie energia electrică prin firele lui. Cu alte cuvinte, noul meu furnizor de energie electrică va trebui să-şi construiască propria reţea (sau infrastructură) prin care să-mi poată livra energie electrică. La fel stau lucrurile şi în cazul altor produse sau servicii furnizate în prezent de firme care deţin monopolul în România: canalizare, apă, gaze naturale.
Vă mulţumesc.
Răspuns la discuția acuzat de virusi pe telefon
Bună, văd că deja v-au răspuns la întrebări persoane mai abilitate decât mine, fapt ce nu poate decât să mă bucure. Succes în continuare ! ªi n-aveţi de ce să vă îngrijoraţi pentru că sunteţi în afara oricărui pericol. Ameninţările pe care le-aţi primit sunt probabil vorbe goale spuse la supărare. De la vorbă până la faptă e cale lungă !
Răspuns la discuția acuzat de virusi pe telefon
Da. Dacă vi se va face percheziţie, este posibil să vă găsească alte acuze (pentru că dacă cauţi nod în papură, găseşti) şi sunt convins că nu există om perfect cinstit; dar, vă repet, părerea mea este că acest motiv (trimiterea de viruşi, intenţionată sau nu) nici nu va fi luată în seamă de justiţie. Viruşii putea să-i primească tot atât de bine de la dv. sau din altă parte, şi nu cred că poate demonstra cu probe că i s-a stricat telefonul în mod expres din cauza dv. În altă ordine de idei, prin simpla comunicare pe messenger NU SE POATE VIRUSA NIMIC. Viruşii sunt programe - ei nu se transmit decât prin intermediul unui fişier. Ori dacă v-aţi rezumat la conversaţii, şi nu aţi trimis nici un fişier - muzică, poze, programe, jocuri, texte, etc. - nu se putea virusa nimic. Contactaţi-mă dacă mai aveţi întrebări.
Răspuns la discuția acuzat de virusi pe telefon
Bună. Părerea mea este că, atât în cazul telefoanelor, cât şi în cazul calculatoarelor, virusarea este un atac de care te poţi apăra cu ajutorun antiviruşilor, adică programe concepute anume pentru depistarea şi informarea utilizatorului de existenţa virusului. De aceea, utilizatorul conştient achiziţionează înainte de-a intra pe net un astfel de antivirus; pentru a se proteja. Este vina exclusiv a persoanei care nu s-a protejat împotriva atacurilor şi nu a celui care trimite un fişier virusat, şi care s-ar putea ca nici măcar să nu fie conştient că fişierul respectiv este virusat - în acest caz, el însuşi fiind o victimă. În consecinţă, cred că nu puteţi fi considerat vinovat în faţa nimănui. Succes !
Bună, cred că am înţeles la ce riscuri vă referiţi. Acest tip de site-uri (pe care le folosesc şi eu, bineînţeles, strict în scopuri personale), de obicei au un disclaimer care precizează câteva condiţii (cea mai des întâlnită este aceea că trebuie să ştergeţi downloadările la 24 sau 48 sau 36 (etc) de ore de la descărcare). Atâta timp cât respectaţi aceste reguli nu văd cine şi de ce v-ar putea acuza. ªi, chiar dacă nu le respectaţi, nu cred că monitorizează adresele IP la care se efectuează descărcările să vadă dacă le-aţi şters sau nu. Singura modalitate prin care vă poate "prinde" cineva este dacă dv. le faceţi publice sau le vindeţi. Aşa că...
Da-ţi-l în judecată ! Se pare că asta este soluţia cea mai bună atunci când nesimţirea de-a respecta nişte atribuţii asumate de bună voie iasă la suprafaţă ! Până acum am întâlnit o mulţime de cazuri asemănătoare şi în nici unul n-a mers varianta paşnică (mica înţelegere). Cât despre scuze - nici gând !
Vă doresc succes !
As dori sa aflu cat de legala este treaba cu site-urile care platesc pentru clic-uri. Chiar nu li se poate face nimic? Pentru ca mie personal mi se pare o mare "fraiereala" (din propria experienta)...
Mai departe tine de lucru cu Paint-ul. In casuta din stanga sus, aveti "selectie dreptunghi". Selectati aceasta functie si mai departe va va lasa sa faceti ce selectie vreti.
Buna ziua.
Vreau sa-mi infiintez o societate comerciala dar nu prea stiu care sunt avantajele si dezavantajele in situatia de a fi platitoare sau nu de TVA. Ma poate ajuta cineva?
Discuție Radio on-line
Pentru un post de radio on-line trebuie neaparat licenta?