Buna ziua
As vrea sa stiu daca as avea dreptu la mostenire in cazul in care tata ma abondonat de mic si mi-a platit doar pensia alimentara. El mai are o fata din tr-o casatorie anterioara si acum e casatorit cu o femeie cu 3 copii. Va multumesc
am primit o citatie in care sunt chemat in aceasta instanta in calitate de reclamant, in proces cu institutia prefectului bihor-serviciul public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor bihor in calitate de parat pt. Fond-contestatie act administrativ fiscal.
Mentionez ca am dat statu in judecata pt inmatricularea unei masini . Despre acel proces este vorba ?
Buna seara
Am achizitionat o masina in urma cu 3 ani de la o firma , care probabil era in faliment ( eu nu stiam aceasta treaba) si azi am vazut in ziar ca sunt citat in calitate de parat in actiunea in anularea transferului patrimonial
al autoturismului achizitionat de la firma.
As vrea sa stiu ce am de facut. Va multumesc.
Buna ziua
am o problema cu vecinu de deasupra care ma inunda de ceva vreme si nu-l intereseaza. As vrea sa-l dau in judecata si vreau sa stiu care-i procedura si daca am ceva sanse de castig. Va multumesc
Buna ziua am si eu o nelamurire. Mama vrea sa-mi doneze apartamentul cu 3 camere in care locuiesc cu ea si o ingrijesc deoarece este bolnava , dar as vrea sa stiu daca un act de donatie poate fi atacat de un frate de al meu care este mutat si cu care numai tinem legatura. Daca da va rog sa-mi spuneti care este cea mai buna solutie in cazul meu. Va multumesc.