avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate mimioomi

Activitate mimioomi

Buna ..sunt din Arad ..stau la bloc de cand sa dat in folosinta adica de 8 ani asta toamna l o furtuna ..a fost luata tabla si amfora de dedesubt..de furtuna...inundatie in bloc...firma care a facut acoperisul nea dat 10 ani garantie ..noi stam de 8 si ..vkr sa repare dar...sa mai dam noi 67.000 de lei...chiar daca suntem in garantie ...e posibil asa ceva?deocandata n7 suntem de acord.. am cerut o expertiza...din alta parte....si apropo casa scari..etc..reparat de noi...dc.. cat timp din cauza acoperisului..a fost inundat..
Discuție pf suspendat..
buna.. ma numesc monika.. am avut firma..pf.coafuraa.. am ramas acasa in crestere copil. si eu mi-am suspendat firma pe 3 ani.. intre timp.a mai venit pe lume si cel de al 2lea.. copil. deci cu al doilea pe cand are un an se termina perioada de suspendare,, ce tre sa fac ..pot sa inchid ..radiez,, sau mai trebe sa deschid firma si sa o susped din nou.. pe 3 ani.. ca tre sa duc la indemnizatie la dosar ..un act.. ca sa iau bani de copil incontinuare.. pana la 2 ani. daca inchid firma mai iau bani sau .. ajutatima va rog .. multumesc
adica sa notific?.m-am gandit in primul rand sa ma duc sa fac o cerere sa imi vina banii de copil prin posta..
buna .. am avut pf.. l-am suspendat pe 3 ani... am ramas in concediu crestere copil.. intre timp am mai nascut un copil.. si acuma dupa ce am luat si ptr al 2-lea 1 an indemnizatie,, acuma imi trag bani ptr pensiie cica datorez din 2007.. cu dobanda cu tot .. 5000 lei.. si cica imi vor trage bani dp card,, mie pe card imi vin bani de copil.. au dreptul sa imi traga toti bani de copil in fiecare luna.. sau nu au voie tot .. voi merge zilele urmatoare la casa de pensii cu hartia si cu .. actele cum ca mi-am suspendat firma,,, plus dc la primul copil.. nu au zis nimica.. datoria cica o am din 2007.. si pe primul l-am nascut in 2010.. dc m sau acordat bani atunci sau dc mi-au suspendat firma.. trebuia sa mi se spuna atunci ca nu pot sa suspend firma pana nu imi platesc datoriile,, nu dupa 5 ani sa imi vina hartie .. plus .. pe ani astia dobanda.. ceea ce lor le convine.. ce as putea sa fac...? va rog mult un rasp... multumesc.. nu as crede ca pot sa imi taie indemnizatia si atunci copilul din ce creste ce mananca?
buna .am avut pf..autorizata..coafura...firma am suspendato in 2010 pe 3 ani... acuma mi-a venit hartie cum ca am de platit sanatate(cas).. din 2007.. e posibil...? eu stau acasa crestere copil.....dobanzi...penalitati..da daca chiar as avea ..dc numa acuma imi trimit hartie ..nu au vazut cand mi-am inchis adica suspendat firma.. ca am datorii la o adica sincer numai am chitanta...(pacat)
dc nu iau indemnizatie din urma? copilul meuare 4 luni jumate si acuma reusesc sa ajung sa depun actele...acolo mi sa spusu ca nu iau din urma doar de la data cereri depuse,,dc? am o prietena careanul trecut a depus actele tot asa cand copilul avea 4 luni si aluat din urma,,nu e corect..eu mai am un copil de 2 ani si 3 luni..ptr el amluat... am avut pf..am suspendat firma pe 3 ani..cu asta micu as mai avea un an din suspendare ..pot sa depun acuma cerere ptr suspendare in continuare ... ca sa iau doi ani indm sau cand se termina suspendarea anul viitor in apriilie.. atunci sa ma du c sa vad ce se poateface..sau daca imi inchid firma acuma.. mai iau indemnizatie?
buna..am avut pfa...l-am suspendat inainte sa il nasc pe primul copil...pe 3 ani..cu al 2-lea copil mai prind doar un an suspendat pot sa fac cumva sa inchid firma sau pot sa il mai suspend inca un an ca sa iau 2 ani indemnizatie? firma mi-e suspendata pana in data de 1 aprilie 2013.. al 2-lea copil sa nascut 21 .03.2012..ce pot sa fac . pot sa inchid firma inainte de a se termina data suspendari..si daca da mai iau indemnizatie pana la 2 ani sa sa suspend inca un an... dar nu stiu ce sa fac..multumesc
primul copil sa nascut in 05.05.2010.... si al doilea copil sa nascut in data de 21.03.2012
buna ..am si eu o intrbare..am un copil de 2 ani si mai am unul de 6 saptamani ..tre sa fac din nou toate actele ..sau e suficient o cerere de prelungire a indemnizatiei...va rog mult cine ma poate ajuta cu un rasp va multumesc mult ..moni
Discuție PFA si somaj?
buna ma numesc monika as vrea sa stiu am lucrat ca si persoana fizica autorizata(coafeza)..acuma beneficiez de indemnizatie crestere copil...dupa ce termin cu indemnizatia pot intra in somaj? si cum..si daca mai vreau sa fac un copil in timp ce sunt in somaj...dupa aia mai beneficiez de indemnizatie si cum ..unde tre sa ma interesez... multumesc..