avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate flori_c

Activitate flori_c

Răspuns la discuția Calcul penalitati de intarziere
Multumesc pentru raspuns .
Buna ziua .As dori sa aflu modul de calcul al penalitatilor de 2% pe luna sau fractiune de luna .Atat pentru 10 zile intarziere cat si pentru 30 zile procentul este de 2%?? Iar pentru 40 zile sau 60 zile intarziere procentul este 4%.?Asta inteleg din Hotararea 1050/01.07.2004.
Răspuns la discuția Calcul dobanda penalizatoare
ajutor financiar Legea 315/2006 necuvenit (nu au avut sentinta definitiva si irevocabila).Plata a fost facuta in septembrie 2012.In urma controlului Curtii de Conturi , trebuie sa recuperam banii ,evident cu dobanda.
Cum se calculeaza dobanda penalizatoare si care este ultima legislatie referitoare la aceasta .
Discuție Casierie
mai este in vigoare Ordin 3608/2008?
Discuție burse moldoveni
Buna ziua.As dori sa stiu daca bursele pentru elevii moldoveni se acorda pentru toata luna ianuarie sau doar pentru perioada in care au avut cursuri.(14-31 ianuarie)
Răspuns la discuția institutie bugetara-facturi
multumesc mult pentru raspuns.
Buna ziua.V-as ruga sa-mi spuneti daca o institutie bugetara care are inchiriate camere in caminul institutiei (cu contract,bineinteles)trebuie sa emita facturi pentru fiecare camera inchiriata ,lunar.Va multumesc.
Răspuns la discuția CASIERIE
multumesc mult dar nu ma refeream la plafonul de casa ci la perioada maxima de pastrare a banilor in casierie,o zi,doua sau ...stiam ca ,daca azi incasez ,a doua zi trebuie sa depun (la trezorerie).Asa e?sau pot depune peste 2 sau 3 zile?
Discuție CASIERIE
Buna ziua! As dori sa stiu cat timp se pot pastra banii incasati in casierie.Va intreb acest lucru deoarece cred ca in 2008 sau 2009 s-a dat o O.G. in care se specifica faptul ca banii incasati se pot tine in casierie doar o zi.Nu retin clar ce monitor era sau din ce an (2008 sau 2009) dar stiu ca am citit personal acea Ordonanta,am si lucrat dupa ea.Va multumesc.