avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Activitate maria craciunescu

Activitate maria craciunescu

Buna seara,
Ce contributii ar trebui sa plateasca o persoana care are un pensie de handicapat gr.II (234 lei) cf . Legii 448/2006 si daca are scutire la impozit ?
Aceasta persoana are 59 de ani nu a muncit cu carte de munca in anterior si deci nu totalizeaza nici macar 15 ani minim pentru pensie limita varsta. In acest caz mai trebuie sa plateasca CAS?
Buna seara,
Va rog sa-mi spune-ti cat la % din venitul brut poate reprezenta cheltuieli deductibile si care ar fi baza legala.
Discuție PFA
buna ziua,
Sunt PFA si am sediu in apartamentul meu. INTREBARE: care este cota pe care trebuie sa o aplic la valoarea intretinerii pentru deducere si totodata daca puteti sa-mi spuneti in ce normativ o pot gasi.
Multumesc
Maria Craciunescu
multumesc pentru raspuns si.. asa o sa fac
Buna ziua,
Am depus dosaru la Registu Comertului astept sa-mi iasa actele, va rog sa-mi spune-ti care este urmatorul pas...trebuie sa merg la Administratia Financiara pt. inscriere si unde mai trebuie sa ajung ?
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția cod CAEN - diriginte de santier
multumesc pentru ca ma destupati....doresc sa-mi fac PFA pentru consultanta in constructii, investitii in constructii dirigentie de santier si am gasit Cod CAEN 7112 si pentru siguranta cu permisiunea dvs. va intreb pentru confirmare daca este bun?
Răspuns la discuția cod CAEN - diriginte de santier
multumesc, eu aveam nevoie de codul CAEN nu de COR (311210 este tehnician in constructii diriginte de santier) codul caen imi trebuie pt. a ma inregistra la registrul comertului
buna seara ....cine poate sa ma ajute si pe mine... rog, spuneti-mi si mie care este codul CAEN pentru diriginte santier in constructii?
multumesc anticipat !
Imi trebuie un certificat de rol fiscal. Sediul il fac pe Mihai Bravu intr-un apartament pe care il mostenesc iar in buletin este adresa unde locuiesc . Intrebare pe care o adresez...Pe ce adresa imi fac acest certificat si de unde il ridic fiind vorba de sectorul 2 Bucuresti. Mentionez ca am ridicat un certificat de atestare fiscala din str. CA Rosetti nr.39 sect.2 si nu mi la primit la registrul comertului.
Cu stima Maria Craciunescu