avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Activitate ileanaiolanda

Activitate ileanaiolanda

Am fost azi la ANAF sa intreb de taxa auto pe care ar trebui sa o recuperam. Tin sa precizez ca am depus cererea de recuperere impreuna cu copia dupa actul de vanzare cumparare, cont bancar in luna noiembrie 2017, deoarece nu mai avem carte de inmatriculare si nici talon deoarece masina am vandut-o in 2009. Cand am depus aceste documente a spus ca este ok, am primit numar de inregistrare si azi am fost sa intreb cand se preconizeaza ca se restituie bani si surpriza ca nu vom primi niciun bani pentru ca numai avem carte de inmatriculare si nici talon ca interesul lor este sa nu restituie niciun ban pentru ca in ordonanta scrie clar nu sunt aceste documente nu se da niciun ban. Intrebarea mea este urmatoarea: am platit aceasta taxa la ei exista aceste documente la ei, noi de unde se le recuperam???????? daca fac o cerere catre ei sunt obligati prin lege sa imi elibereze aceste documente, va rog legea, articolul sa merg bine documentata la ei, sunt de-o aroganta denedescris, MULTUMESC!
Contract de ,,Asigurare de viata" cu somaj inclus la BRD nespecificat cate luni te poate ajuta pe perioada de jomaj. Specifica doar atat:
În caz de Deces
În caz de Invaliditate Totală Permanentă:
În caz de Incapacitate Temporară de Muncă:
În caz de ªomaj:
Mentionez ca am luat un credit de nevoi personale in decembrie 2011 de 40000lei pe o perioada de 10 ani cu o dobanda fixa, la care am incheiat si aceasta asigurare ambigua.
Am sunat la ei la asigurarari si nu au stiut sa-mi raspunda. Au zis ca poate fi o luna sau 12 luni.. Nu mi se pare normal ca ei sa nu stie si sa raspunda si sa imi de-a de inteles ca din aceasta cauza nu s-a specificat in contract perioada ca ramane la buna intelegere.Stiu ca la alte banci cum ar fi Raiffeisen se specifica clar 6 luni, dar laei nuuuuu.Sunt disperata pentru ca societate unde am lucrat a intrat in faliment si iau somaj 600lei si rata o am de 700lei. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns concludent cate luni se acorda la brd in baza asigurari ajutor.
Astept un raspuns clar si unde sa ma adresez.
Am facut Act vanzare cumparare cu clauza uzu fruct, copiilor, (fiica si ginere), dar la aproximativ 1an au venit cu atitudine de proprietari si noi sclavi, cu injuri si scandal ca ei sunt stapani si ca vor sa vanda ca nu ii intereseaza de noi ca ramanem pe drum, lor le trebui bani, ei fiind plecati si stabiliti in austria. Casa este dobandita de noi in urma vanzarii unui apartament si a credite bancare in val.70000.eur casa constand 40000eur, nefiind terminata in interior si terminand noi, avand toate docmentele. Contributia lor a constat in unele obiecte de mobilier aduse, pe care nu le vor inapoi ci pretind sa le dam pana in decembrie 50000eur, sa vindem neaparat si sa le dam bani. Noi le-am spus ca nu avem unde sa ne ducem, nu putem sa vindem la un adica repede asa cum vor ei pana in decembrie cand vor veni in tara din nou, le-am spus sa isi i-a inapoi obiectele aduse , dar ei nu vor decat bani. Atunci noi am zis sa ne lase in pace ca vom darama actul si avem acte documente pt. justificarea banilor, sa aduca si ei dovezi pt. cei 50000eur care ii cere de la noi, la care au spus ca ei nu au asa ceva pt ca este normal sa nu aiba ca nu au pt ce. Intrebarea este urmatoarea: vrem sa daramam actul cat ar costa, cat ar dura, este nevoie de prezenta lor pt. ca ei nu vor veni, ca nu au interes si nici dovezi pt, ceace pretind. Vrem neaparat sa il scoatem pe ginere ca el este afaceristul in aceasta poveste si sa ramana fata sau sa ii facem nepoatei pt. ca ei au o fetita de sase luni si ne gandeam sa ii lasam ei, pt ca noi nu avem decat un singur copil pe aceasta fata si nepotica de la ea.
MULTUMESC.
Discuție Frauda
Am intrat in legatura cu o firma pe internet pentru a cumpara o masina din Londra. Am efectuat plata in baza unei facturi proforme, pe numele firmei dupa ce am facut verificari, nr. inregistrare cod caen, de cand a fost infiintata, cand a depus ultimile declaratii, inclusiv abonament la monitorul lor oficial sa fiu instiinta de orice modificare adusa in cadrul acesteia. Surpriza cand sa livreze masina nu mai raspunde nu se mai poate lua legatura sub nici o forma. Am facut unele cercetari si am afat ca datele de identificare sunt ale societatii respective dar contul apartine unei persoane fizice. Plata s-a efectuat la banca din Londra
Barclays.Singurul lucru pe care nu l-am putut verifica a fost contul deoarece stiu ca nu se poate asa ceva doar daca ai pe cineva din banca. Acum vin cu intrebarea Banca Barclays vazand ca numele este persoana juridica cu plata in baza unei facturi, la descrierea plati si contul apartinand persoanei fizice nu erau obligati sa returneza bani datorita neconcordantei.
Multumesc astept raspunsul dumneavoastra, as vrea sa fac reclamatie catre aceasta banca.
Am facut memoriu si la Procuratura mi s-a dat un nr. de inregistrare si a spus ca acel memoriu facut de noi il v-a trimite la politia de pe raza orasului unde locuim si totodata acolo sunt 368 de cazuri nerezolvate in procent de 100% si ca nu voi rezolva nimic, mai zis sa ne vedem de treba.
Revenire, cum pot sa-l dau in judecata cand mi-a pus foc si a doua oara, darea in judecata inseamna condamnarea la moarte, sigura, individul nu este sanatos traieste in lumea de puscariasi fara scrupule, ne asteptam la orice posibil. Au trecut cinci luni de la prima incendiere si doua de la cea de a doua si nimeni nu i-a facut nimic am facut plangeri penale inclusiv la judet, la procuratura, toata lumea cand aude de acest individ se da la o parte, nu s-au audit cei 5 martori de la prima incendiere nu s-a facut absolut nimic nimic nimic, asteptam sa urmeze si a treia si a patra razbunare a acestui individ, pentru ca a prins un curaj desavarsit pentru ca nimeni nu i-a facut nimic, nu l-a audiat nimeni, se lauda ca are toata politia la picioare si oameni cu functii inalte, corupti care il acopera. Acest individ mai are 13 ani de condamnare si a fost eliberat dupa un an si zece luni pe bun comportament, la care numai dupa trei saptamani, de la eliberarea lui, mi-a dat foc prima data . S-a laudat ca are bani a platit 20000eur si a scapat din puscarie. Noi nu avem suntem simpli cetateni care ne castigam existenta din servici, nu traim ca acest puscarias ca sa ne permitem sa avem soferi, oameni in curte sa ne munceasca. Nu stim suntem disperati nu numai de ce ni s-a intamplat si de ceeace poate sa ni se intample in continuare, pentru ca asa cum am mai spus a prins un curaj fantastic. Va rog frumos daca puteti sa ne ajuta-ti. Multumesc. (astept raspuns).
Avem un venit net de 1100lei, 3 persoane, nu am masina, dar am un apartament proprietate personala in care locuim si soacra ne-a facut act de vanzare cumparare pe casa in care locuieste ea cu clauza de habitat, deci dupa ce nu mai este ea devenim noi proprietari. Intrebarea mea este ,,beneficiem de ajutor la incalzire", sau se considera ca avem doua proprietati
Multumesc pentru raspuns, dar martorul principal si chei in noaptea incedieri prima data nu a fost audiat in trei luni mentionez ca sunt cinci persoane care au vazut incendiatorul prima data si nu s-a audiat nimeni. Tot acest conflict cu aceasta persoana este ca soacra ne-a dat noua act ce vanzare pe acea casa si acest individ , are un copil cu o nepoata din partea sotului la care soacra i-a dat si ei o parte de teren de 1000mp ca sa isi constuiasca casa.Dar acest puscarias vrea toata averea de acolo incliusiv si partea care ne-a dat noua. Cu noi nu vorbeste dar ne transmite prin soacra ca el vrea sa se mute neaparat in aceasta casa . Noi tot prin soacra i-am transmis ca ii dau ca sa pot iesi din acest conflict dar sa-mi platesca prima data incendierea care era in valoare de 10000EUR si cheltuielile facute in acea casa. Dar el nu a fost de acord spunand ca nu are bani si sa imi dam ca ne va da el bani cand o avea in rate adica niciodata. Noi i-am transmis ca-i cumparam acea parte de teren cu bani in mana nu in rate numai sa scapam de el din curte, spunand ca nu vinde ca lui ii place mult acolo. Vazand ca nu a obtinut nimic cu cumpararea ne-a transmisc din nou prin soacra ca el se muta cu chirie ca ce ,,cat putem sa ii cerem". A mai trecut vreo doua saptamani si iar a tabarat pe soacra sa ne transmita ca el ne lasa un lant din acela de tigani ca amanet si ca el se mutA ca ce putem noi sa ii facem. Daca cititi mesajele mele de la prima incendiere mentionez ca el nu crezut ca noi avem act si pe data de 08.05.2010 soacra le-a aratat o somatie de la primarie cu plata impozitului si era mentionat si numele nostru dandu-ne act. Pe data de 09.05.2010 la orele 3.30 dimineata ne-a incendiat masina pt. ca ii este spcific acestui individ incendierile pt. ca nu suntem noi primi, la care ne da foc la masin.. A doua oara pe datA de 06.08.2010 sotul a dus niste materiale de constructie acolo. Seara am fost sunata de soacra sa ne transmita sa avem mare grija pt. ca acest individ a reactionat fff. urat ca el nu este de acord ca noi sa facem ceva acolo si chiar spunandu-mi ca putem sa mergem dimineata acolo si sa ii gasim morti. Revenind la inceputul dialogului cel mai bun martor cu multe alte replici este soacra care toate acestea sunt in declaratii de la politie impreuna cu ale unui cumnat care locuieste acolo si le este fff.frica de el ca si la toti ceilalti vecini, din zona. Fiind puscarias cu meserie de incendiator e logic ca stie cum sa procedezeca sa nu il vada nimeni la orele 3-4 dimineata cand toata lumea doarme. Avand in vedere ca a dat de doua ori foc ce sa fac sa mai iau o masina sa pun camera de luat vederi ca sa pot demonstra.Avand o paguba de peste 30000EUR si o datorie la banca de 300EUR lunar timp de 7 ani. Am inteles ca v-a fi si o a treia incendiere probabil una din case, pt. ca o va face pana nu ii voi da act, sau vreun deces nu martori nu probe liber ca pasarea cerului, din contra am inteles de la soacra ca acum chiar are curaj pt. ca nu i-a facut nimeni nimic Recidivistul tot recidivist ramane. Va rog spuneti-mi unde sa ma adresez pana nu ne v-a face alt rau. Multumesc.
La care politie am sunat la politia capitalei, am sunat la politia judetului, i-a sunt pe politisti orasului de unde ne aflam, s-au agitat putin si concluzia daca nu sunt martori si probe ei nu pot face nimic
Au trecut trei luni aceeasi masina mi-a fost incendiata din nou dar acum este 100% arsa, locul a fost diferit prima data a fost in fata blocului incendiatorul fiind pus de un puscarias sa ne de-a foc, acum a fost in curte la soacra fiind foarte putin sa i-a foc si casa. Daca prima data au fost trei fete si doi baieti care l-au vazut pe cel care ne-a pus focul acum fiind la curte si distanta intre vecinii nu a vazut nimeni nimic. Tin sa mentionez ca am facut plangere penala la politie, ,procuratura jud., si la procuratura de care apartinem pe numele celor care sunt instigatorii suspecti ai incendierii masini. Nu a fost chemat niciunul, fapt pentru care a avut curaj sa mai de-a odata foc. De la procuratura ne-a spus ca pana nu pleaca dosarul de la pol. locala nu se poate face nimic, dar acesti politisti in trei luni nu a facut nimic nu a chemat pe nimeni nici pe cei cinci martori, efectiv le este frica de acest puscarias zicandu-ne ca le poate face chiar si lor rau, ca este foarte periculos. Revenind la incendiul de ieri noapte nu a fost vazut nimeni deci nu sunt martori nu sunt probe, raspunsul politiei este autor necunoscut deci nu se face nimic. Acum urmeaza probabil sa ne omoare pt. ca individul a vazut ca nu se face nimic nici a doua oara, nu probe, nu martori, MORI. Am spus ca este acelasi puscarias care ne obliga sa ii dam casa cu act de vanzare cumparare pe degeaba, caci asta este motivul acestei razbunari. Deci omul e puscarias stie cum sa faca sa nu lase probe si martori, dar si noi stim motivul acestuia sigur de razbunare. Cum am spus probabil voi reveni ori ca ne-a dat foc la casa ori ca ne-a omorat pe unul din noi doi eu si sotul. Asta este Romania zilei de azi nu ai probe nu ai martori MORI nu se face nimic cu toate ca sti 100% cine iti da foc, cine te ameninta, de trei luni nu s-a facut nimic nimic, alerg cu diperare peste tot, nu face nimeni nimic.Va rog frumos FFFFFFOARTE mult AAAAAJUTOR ne omora cui sa ne adresam ca va inchipuiti ca daca dat foc odata a dat a doua oara ce curaj a prins acest puscarias nefacandu-i nimeni nimic, nimic nimic.
Ajutati-ma va rog frumos traim de trei luni de zile un cosmar de ne inchipuit ne este frica sa mai mergem la servici ne este frica sa mai stam in casa, am sunat la toate televiziunile PROTV, ANTENA, OTV, LOCALE, nu vine pt. ca mi-a spus ca nu au ce sa vada o masina arsa atat ei vin cand au si inregistrari videa si audio.ASTEPT cu nerabdare un ajutor.