falsul da corect..dar cum il demonstrezi?
iar daca va fii condamnat, ceea ce sper sa nu se intample, zilele de arest preventiv vor fi scazute din sentinta
ca sa intelegi iti dau un exemplu : emma_wood.. fiind fata desteapta isi da seama de faptul ca tu vrei sa te sinucizi (dar nu esti hotarat,) si vrei sa tragi pe cineva dupa tine sau daca nu asta atunci sa o faci raspunzatoare pentru fapta ta, iar prin raspunsurile pe care ea ti le da la intrebarile pe care tu le pui ea e constienta ca tu o sa iei deciyia si o sa recurgi la fapta asta ! TA DAA
tu esti cercetat (ma gandesc eu, in stare de libertate) pentru ucidere din culpa, corect? corect! rezulta deci ca ai putea fi si condamnat pentru treaba asta.
si aceste angajari fictive, imprumuturi si cumparaturi de datorie numai prin complicitatea persoanelor cu care le incheie..la fel cum e scris mai sus, fara acordul tau si prezenta ta e cam greu
politia se implica in cazuri de tepe si excrocherii pentru ca doar asta le-a cam ramas sa faca, exceptand aici devotatii politisti care se supravegheaza circulatia pe drumurile publice ;))
”chestie de principiu”... cum poti dovedi ca e asa cum zici tu , si defapt tu pe langa cei 220 de lei mai trebuie sa achiti inca 100 pentru a primi restul accesorilor..
vezi..cuvantul tau impotriva cuvantului lui.
teoretic e inselaciune, practic nu e inselaciune , iar in concret este nesimtire :)
sa ai o zi placuta !
Nu de multe ori citesc pe acest forum despre situatii in care au fost intocmite P-V in prezenta contravenientilor , P-V in care nu erau mentionati dar de altfel nici prezenti martori, iar ulterior, datorita faptului ca acesta nu a dorit sa il semneze, dupa comunicarea P-V la domiciliu, contravenienntul constata cu suprindere ca au fost consemnati martori ale caror date personale erau reale si corecte inscrise in P-V.
Cum ne putem apara impotriva acestor abuzuri ale autoritatilor care pe buna dreptate sanctioneaza o contraventie?
Ca sa imi citez profesorul de procedura ”aici vorbim de nerespectarea normelor procedurale nu de vinovatie sau nevinovatie ” G.M.
ca exemplu luam situatia fictiva: am parcat fara tichet in data de 30.09.2009, procesul verbal de cantatare a contraventiei a fost incheiat in data de 05.02.2010 iar data expedierii este 17.02.2010 deci de la data intocmirii au trecut 12 zile. Practic pentru necomunicare in 30 de zile nu as avea nici o sansa de castig, dar pentru intervalul de timp din 30.09 pana in 05.02
am si eu o intrebare: care este termenul legal in care trebuie sa ajunga acasa un PV luat pentru amenda de parcare fara tichet? este 30 de zile de la data savarsirii infractiunii?
Teapa data pe okazii rezolvata! 1. colet primit cu alt bun decat cel care facuse obiectul tranzactiei + un bilet in care scria ”imi cer scuze pentru teapa data dar vremuri de criza masuri de criza” => 2. plangere la politie pe numele persoanei de la care am primit coletul(datele expeditorului sunt 100% cele adevarate intru-cat in cazul platii rambus, la ridicarea banilor trebuie sa faca dovada identitatii). Politistul foarte cooperant mi-a spus ca biletul cu teapa m-a salvat, a dat un telefon la iasi (de acolo este expeditorul) i-ar un ofiter din cadrul serviciului specializat in infractiuni de genul asta m-a sunat sa doua zi, fiind la sectie cu paratul. In jumatate de ora mi-a virant banii inapoi in contul meu bancar + ca urmeaza sa fie cercetat in continuare pentru inselaciune. Caz rezolvat fara nici o pila, interventie, atentie sau cadouri. Am ramas impresionat. Daca sa vrea, se poate