Detin un apartament in casa si recent s-au facut lucrari la acoperis .Sub acoperis mai sunt inca 2 apartamente .Lucrarea sa facut de catre proprietara aprtamentului cu nr 3 iar eu am primit o notificare.Eu nu am fost intrebat verbal daca sunt deacord cu aceasta lucrare sau daca am banii pentru reparatie .Lucrarea sa executat put si simplu fara licitatie si nu stiu daca persoana respectiva detine factura .Acum dupa 3ani vine si i mi spune ca ma da in judecata ca nu am platit acoperisul.Mentionez casa este cu etaj eu stau la parter iar dansa la etaj .In sufrageria mea de 15 ani curge apa pe tavanul meu de la dansa .Ce pot face in acest caz?Va multumesc!
da vreu partaj,dar cum sa fac sa-i oblig sa acepte partajul trebuie prin instanta?se poate ca el sa nu accepte notarul si topometristul care eu il aduc,primi pasi nu nu stiu cum sa fac.Va multumesc.
buna,am si eu o mare problema am o casa la tara cu fratele meu dobandita de la parinti cu cantract de vanzare eu vreau sa fac dezmembrarea la casa ca el nu are nici un interes pentru ea dar el nici nu vrea sa auda de asa ceva ce pot face si care ar fi primi pasi de facut legali sa facem dezmembrarea ,el nu a contribuit cu nimic la casa nici fizic nici material.Va multumesc.
buna,in luna iunie firma la care lucrez intra in reorganizare disponibilizand aproape toti angajatii,conform ccm beneficiem de plati compesatori.angazatorul ne-a informat ca ne impoziteaza platile compesatori cu 33% .care este regula de impozitare 16 sau 33 %.va multumesc.
buna,am si eu o problema,patronul mi-a dat fisa fiscala pe anul 2010 completata numai pana in luna iunie restul lunilor din an sunt 0 peste tot,intrebarea este de ce pentru ca eu si la ora actuala lucrez,ce inseama 0 nu a platit la cartea de munca sau eu nu mai figurez ca salariat la ITM .Va multumesc.
buna,locuiesc la tara la casa ,un zid al casei mele da la vecinul in curte ,de fiecare data cand aduce lemne le stivuieste pe zidul casei mele lovindul fara nici o apasare i-am atras atentia dar fara nici un rezultat ce pot face si unde pot apela sa-l opresc sa nu mai puna lemne pe zidul casei mele?.va multumesc.